Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur
Recepten
Fishfingers met doperwten
Krokante vis om het weekend goed mee te starten!

Ingrediënten:

  • 500 gr witvis (kabeljauw, heek of wijting)
  • 500 gr doperwten
  • 1 el crème fraîche
  • Panko (Japans broodkruim)
  • 2 el gerookte paprikapoeder
  • 100 gr bloem
  • 2 eieren losgeklopt
  • 10 blaadjes munt
  • Limoen
  • Olie  

Bereidingswijze:

Kook de doperwten tot helemaal gaar. Pureer met 10 blaadjes munt en 1 el crème fraîche. Snijd mooie repen van de vis. Meng 100 gram bloem met 2 eetlepels gerookt paprikapoeder. Breng de vis op smaak met zout en haal eerst door het bloemmengsel, dan door de losgeklopte eieren en dan door de panko. Bak de vis rondom bruin in een laagje olie. Serveer met de doperwtenpuree en een schijfje limoen.  

Eet smakelijk!

Delen
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, social media cookies mogen worden verzameld, zodat ik gebruik kan maken van social media koppelingen binnen deze site.