Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur
Recepten
Garnalencocktail van Patrick’s moeder

Ingrediënten:

  • 2 appels, zoals Goudreinette
  • ½ rode paprika
  • 200 gr Hollandse garnalen
  • 1 dl mayonaise
  • 2 el koffieroom
  • ½ tl kerriepoeder
  • Bosje krulpeterselie, fijngehakt
  • 1 kropsla
  • 2 eieren
  • Handje kokosrasp
  • 4 grote gamba’s, gekookt  

Nog nodig:

  • 4 mooie glazen    

Bereidingswijze:  

Snijd de appels en paprika in kleine blokjes en meng met de Hollandse garnalen. Meng de mayonaise met de koffieroom, kerriepoeder en de helft van de peterselie. Was de kropsla en scheur de binnenste bladeren in stukken.   Breek de eieren en vang het eiwit op. Kluts het eiwit iets los en schenk in een diep bord. Doe ook de kokosrasp in een diep bord. Dip de glazen in het eiwit en vervolgens in de kokosrasp zodat je een sierrandje krijgt.  

Vul de glazen met de sla, schep de Hollandse garnalen erop en maak af met een flinke lepel van de saus. Bestrooi met de overige peterselie en hang aan de rand van elk glas een gamba.  

Eet smakelijk!    

Delen
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, social media cookies mogen worden verzameld, zodat ik gebruik kan maken van social media koppelingen binnen deze site.