Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur
Recepten
Mosselen met venkel en blauwe kaas

Ingrediënten:

  • 4 kilo mosselen
  • 1 ui
  • 2 venkel knollen
  • 2 takjes tijm
  • 1 stuk roquefort (ong 250 gr)
  • 100 ml kookroom
  • 1 teen knoflook
  • 1 tl venkelzaad
  • 1 breekbrood
  • 100 ml witte wijn
  • 2 laurierblaadjes

Bereidingswijze:

Snipper de ui en knoflook en snijd de venkel in ringetje en fruit samen met het gekneusd venkel zaad en de tijm in een grote soep pan in wat olie. Voeg de mosselen toe en de witte wijn laurier en brokkel de kaas erover en voeg de room toe. Schud de pan op met een deksel erop. En breng aan de kook. Schud nog een keer en kijk of de mosselen mooi open staan! Serveer er wat brood bij.  

Eet smakelijk!

Delen
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, social media cookies mogen worden verzameld, zodat ik gebruik kan maken van social media koppelingen binnen deze site.