Ingrediënten:
- 400 gr spaghetti
- 400 gr tomaten
- 1 blikje ansjovis
- 2 el kappertjes
- 120 gr zwarte olijven zonder pit
- 2 tl chilivlokken
- 1 stuk Parmezaanse kaas
- Bosje verse basilicum
- Olijfolie
- 3 tenen knoflook
- 1 rode ui
Bereidingswijze:
Kook de spaghetti als op de verpakking.
Dupliceer de tomaat door een kruisje er in te kerven en paar seconden onder te dompelen in kokend water. Schrik ze daarna in koud water en pel ze.
Snipper de ui en knoflook en fruit aan in wat olijfolie. Voeg de ansjovis toe en laat smelten voeg ook de olie toe. Snijd de tomaten grof en bak ze mee. Voeg op het laats de olijven toe en meng de spaghetti door de saus.
Serveer met kappertjes, Parmezaanse kaas en verse basilicum blaadjes.
Eet smakelijk!