Acties

Wie wil jij verrassen met een gedekte tafel?

Ben jij of zijn jullie de verbinding met iemand (een beetje) kwijtgeraakt? En wil je iemand, die je heel erg hebt gemist, verrassen met een bijzonder samenzijn? Danerolles helpt je om een warm weerzien te organiseren. Geef je snel op en maak kans op een jaar lang Danerolles (t.w.v. € 250,-)!

Koffietijd en Danerolles presenteren binnenkort ‘De week van de Verbinding’. Voor deze themaweek zoeken we mensen die mee willen doen met een prachtige, warme tv-serie genaamd ‘Verbinding Verbroken’. In elke aflevering worden twee of meer mensen samengebracht die om wat voor reden dan ook de verbinding met elkaar een beetje zijn kwijtgeraakt.

Win een lekker verwenpakket

In een intieme setting creëer, kook en bak je samen de heerlijkste creaties, terwijl je met elkaar bijpraat over vroeger en alles wat je gemist hebt. Zeker nu is weer samen zijn heel fijn!

Klik hieronder door en laat ons weten wie je in gedachte hebt. Wie weet zitten jullie binnenkort wel samen aan een mooi gedekte tafel.

Maar er is meer, want geef je op via deze site, dan maak je ook automatisch kans op een jaar lang Danerolles t.w.v. € 250.