Vorige week dinsdag gaven haarexpert Mika en gezondheidsdeskundige Hetty samen een workshop met tips om jouw haar een boost te geven! Daarin bespraken ze ook het merk Mr. Smith: 100% vegan, zonder schadelijke stoffen zoals parabenen en synthetische stoffen en heel zacht voor je haar en hoofdhuid. Wij mogen van dit fijne haarmerk vier keer een balancing haarpakket weggeven met een aantal zachte producten!

WIN: een balancing haarpakket van Mr. Smith

Wil jij kans maken op het balancing haarpakket? Laat hieronder weten waarom jij deze producten zou willen gebruiken! Wij kiezen vier gelukkige winnaars die hun haar kunnen gaan verwennen.

Initialen*
Voornaam*
Achternaam*
Motivatie*
Huisnummer*
Huisnummer toevoeging
Postcode*
Adres*
Stad*
Telefoonnummer*
E-mail*
Indien je kans wilt maken op een prijs ter beschikking gesteld door Talpa en/of de Goede Doelen Loterijen dan dien je dit formulier volledig in te vullen. Indien je dit formulier invult en verzendt dan begrijp en accepteer je dat je persoonsgegevens door ons, Talpa en de Goede Doelen Loterijen, worden verwerkt in overeenstemming met de Privacy Policy van Talpa, de Nationale Postcode Loterij en de VriendenLoterij. Tevens accepteer je dat de Goede Doelen Loterijen nieuwsbrieven en actie-e-mails kunnen toesturen (overigens kan je je hier te allen tijde voor afmelden).
VERSTUREN