Victoria Koblenko staat sinds kort weer in het theater samen met Puck Pomelien Busser en Tanja Jess. Ze gaan heel Nederland door met de voorstelling 'Mijn man begrijpt me niet'. Een feelgood toneelstuk met herkenbare situaties, waarin de drie vrouwen zichzelf een aantal vragen stellen over het leven. Met als gevolg een 'identiteits-APK'.

WIN: Tickets toneelstuk 'Mijn man begrijpt me niet'!

Wil jij kans maken op tickets voor het toneelstuk Mijn man begrijpt me niet? Laat ons weten waarom jij deze tickets wil! Wij kiezen één winnaar, die een +1 mag meenemen naar de voorstelling.

Initialen*
Voornaam*
Achternaam*
Motivatie*
Huisnummer*
Huisnummer toevoeging
Postcode*
Adres*
Stad*
Telefoonnummer*
E-mail*
Indien je kans wilt maken op een prijs ter beschikking gesteld door Talpa en/of de Goede Doelen Loterijen dan dien je dit formulier volledig in te vullen. Indien je dit formulier invult en verzendt dan begrijp en accepteer je dat je persoonsgegevens door ons, Talpa en de Goede Doelen Loterijen, worden verwerkt in overeenstemming met de Privacy Policy van Talpa, de Nationale Postcode Loterij en de VriendenLoterij. Tevens accepteer je dat de Goede Doelen Loterijen nieuwsbrieven en actie-e-mails kunnen toesturen (overigens kan je je hier te allen tijde voor afmelden).
VERSTUREN