Soms zit je letterlijk met je handen in het haar en weet je gewoon niet meer wat je met je kapsel aan moet. Dat geeft helemaal niet, want dat overkomt ons allemaal wel eens. Om jou helemaal klaar te stomen voor de feestdagen hebben we de hulp van onze beauty-expert Mika ingeschakeld. Zin om in de watten gelegd te worden?

Mika zet je in het zonnetje!

Onze beauty-expert Mika wil de Koffietijd kijkers lekker in het zonnetje zetten. Bezoek zijn salon en wandel even later de deur uit met een geweldig kapsel. Ook heel fijn: Mika zorgt ervoor dat hij jou leert hoe je de volgende dag je haar weer perfect in model kan brengen. Dus, weet je af en toe even niet meer wat je met je haar aan moet, wil je er niet gelijk rigoureus de schaar in zetten en heb je zin om even in de watten te worden gelegd, meld je dan aan! Alleen, met je gezin, met je beste vriend of vriendin. Het mag allemaal! 
 
Vul het formulier hieronder in en wie weet verwelkomt Mika je binnenkort in z'n Koffietijd salon!
Vergeet niet dat jullie je ook samen mogen aanmelden (bijvoorbeeld vriendinnen of moeder/dochter).
 
Laat ons ook vooral in je motivatie weten welke problemen jij met je haar hebt en waarom juist jij/jullie het verdienen om door Mika in het zonnetje gezet te worden. Of misschien is er juist wel iemand anders wie jij dit onwijs gunt. Het mag allemaal! 
Waarom wil je winnen?*
Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Huisnummer*
Huisnummer toevoeging
Postcode*
Adres*
Stad*
Telefoonnummer*
E-mail*
Voeg een foto toe om aan deze actie te kunnen deelnemen*
Indien je kans wilt maken op een prijs ter beschikking gesteld door Talpa en/of de Goede Doelen Loterijen dan dien je dit formulier volledig in te vullen. Indien je dit formulier invult en verzendt dan begrijp en accepteer je dat je persoonsgegevens door ons, Talpa en de Goede Doelen Loterijen, worden verwerkt in overeenstemming met de Privacy Policy van Talpa, de Nationale Postcode Loterij, de VriendenLoterij Tevens accepteer je dat de Goede Doelen Loterijen nieuwsbrieven en actie-e-mails kunnen toesturen (overigens kan je je hier te allen tijde voor afmelden).
VERSTUREN