Bij Koffietijd besteden we, in samenwerking met Activia, aandacht aan een goede buikgezondheid. Je buik zorgt goed voor jou, daarom is het ook belangrijk om goed voor je buik te zorgen.

WIN: Een smoothiepakket van Activia!

Van je onderbuikgevoel, vlinders in je buik, een goede darmflora tot alles er tussenin. Het is belangrijk om lief te zijn voor je buik want je goed voelen begint van binnen. Daarom kun je nu bij Koffietijd kans maken op een smoothiepakket! Het pakket bestaat uit een bowl, blender en Activia Yoghurt Muesli, Naturel & Lijnzaad en Pruim. Hier kan je thuis de heerlijkste smoothies mee maken die goed zijn voor - je raadt het al - je buik!

Laat ons in het formulier hieronder weten waarom je kans wil maken.

Waarom wil je winnen?*
Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Huisnummer*
Huisnummer toevoeging
Postcode*
Adres*
Stad*
Telefoonnummer*
E-mail*
Indien je kans wilt maken op een prijs ter beschikking gesteld door Talpa en/of de Goede Doelen Loterijen dan dien je dit formulier volledig in te vullen. Indien je dit formulier invult en verzendt dan begrijp en accepteer je dat je persoonsgegevens door ons, Talpa en de Goede Doelen Loterijen, worden verwerkt in overeenstemming met de Privacy Policy van Talpa, de Nationale Postcode Loterij, de VriendenLoterij Tevens accepteer je dat de Goede Doelen Loterijen nieuwsbrieven en actie-e-mails kunnen toesturen (overigens kan je je hier te allen tijde voor afmelden).
VERSTUREN