Artikelen

"Nou, dááág! Kirsten Schilder"

In alweer de derde editie van ‘Nou dááág!’ zwaaien we na afloop van de Koffietijd-uitzending Kirsten Schilder uit. In het prachtige pand van de Goede Doelen Loterijen wandelen we met haar mee van de studio tot de uitgang, terwijl we haar het hemd van het lijf vragen

Kirsten Schilder

We kennen Kirsten misschien als ‘de vrouw van Nick Schilder’, maar ze is natuurlijk veel meer dan dat. Tot de geboorte van haar eerste kind, de inmiddels 10-jarige dochter Nikki, heeft ze met heel veel liefde gewerkt als lerares in het basisonderwijs. Vanaf dat moment is Kirsten fulltime met de kinderen. Nikki werd al snel vergezeld door een broertje, Julian (8) en als kers op de taart: zusje Jackie (3).

 

Zelfontplooiing

Ruim een jaar geleden begon het bij Kirsten toch te kriebelen om zichzelf verder te ontwikkelen en na te denken over mooie toekomstplannen. Daar heeft ze werk van gemaakt, want inmiddels is vaste columniste en vlogger voor Flair.

 

Koffietijd

Ook bij Koffietijd zullen we veel vaker van Kirsten kunnen genieten. Iedere donderdag komt er een video op de online-kanalen waarin ze in een leuke setting tips geeft over alles wat te maken heeft met familie, leuke uitjes en het moederschap.

 

Nou, dááág!

Elke week pikken wij een Bekende Nederlander vlak na de live uitzending op uit de studio en begeleiden we hem of haar richting de uitgang. Onderweg worden er tientallen vragen op de bekende gast afgevuurd.

'Nou, dááág!’ komt elke vrijdag online op de sociale kanalen van Koffietijd en op rtlnieuws.nl/lifestyle