Artikelen

La Casa fans opgelet! Deze serie moet je zien

Het is weer Popcorntijd! En dit keer een Spaanse serie tip die alle La Casa fans sowieso geweldig gaan vinden: Sky Rojo. Hier vijf redenen waarom je deze serie nú moet gaan kijken.

Spanning, sensatie, sterk verhaal en top acteurs

Net als La Casa de Papel bevat ook de serie Sky Rojo alle elementen voor een geweldige serie: spanning, sensatie, een sterk verhaal en geweldige acteurs. De serie is gemaakt door de makers van La Casa. Een gegarandeerd succes dus. Sky Rojo wordt door de makers de volwassen versie van La Casa genoemd. 

Korte afleveringen 

Waar veel mensen afhaken bij een serie doordat de afleveringen minimaal 45 minuten duren, is Sky Rojo perfect voor de mensen die even snel tussendoor een aflevering willen kijken. De afleveringen duren namelijk maar 25 minuten. Vanaf minuut 1 gebeurt er al van alles, waardoor je gelijk in de serie zit. Dit is ook de reden waarom onze entertainmentdeskundige Eline gelijk helemaal verslaafd was. 

Drie leading ladies 

De serie heeft drie leading ladies. Drie krachtige vrouwen, die alle drie een verschrikkelijk leven hebben gehad. Ze zijn noodgedwongen de prostitutie ingegaan en leven hierdoor onder verschrikkelijke omstandigheden. Niemand houdt van ze, ze hebben alleen elkaar. Iedereen behandelt ze als vuil, maar ze halen kracht uit elkaar. Dit in combinatie met alle spanning maakt deze serie volgens Eline zo goed. 

Realistisch 

De prostitutie is natuurlijk een heftig vak en om dit zo goed en realistisch mogelijk neer te zetten, zijn de makers van de serie deze wereld helemaal ingedoken. Zo spraken zij met slachtoffers van de prostitutie. Ondanks dat dit enorm lastig en heftig was, heeft het de serie extra goed gemaakt. Het verdriet en de pijn is echt terug te zien in de serie. 

Seizoen 2

En als je de serie nou in één dag hebt gebinged hoef je in ieder geval niet weer jaren te wachten op het vervolg. Seizoen 2 van Sky Rojo is namelijk al bevestigd door de makers! 

Nu te zien op Netflix!

De serie is gister verschenen op Netflix. Dit is het teken om jouw televisie aan te zetten en deze serie heerlijk dit hele weekend te bingen onder genot van een goeie bak popcorn! 

Meer weten?

Wil je meer serietips lezen? Ga dan naar onze website of Facebook-pagina. Laat ons ook vooral weten in de Facebook reacties wat jullie van de serie vonden.