Artikelen

Koffietijd.club is live!

We hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten bij Koffietijd, het is tijd voor iets nieuws! Speciaal voor onze trouwe Koffietijdkijkers gaan onze vaste experts cursussen en workshops geven over beauty, gezondheid en nog veel meer!

Online

Vanaf vandaag gaan we live met een speciale website waar je deze nieuwe cursussen, workshops, webinars en andere extra’s kan vinden: Koffietijd.club. De leukste club van Nederland!  

Koffietijd.club

In de loop der jaren hebben we een kring van vaste deskundigen om ons heen verzameld. Ze horen bij ons, zijn regelmatig op tv te zien en je ziet ze op onze sociale kanalen. Of ze nou tips komen geven over gezondheid of je informeren over de natuurlijk, het zijn mensen met ieder hun eigen bak aan expertise. Dit voorjaar gaan zij iets nieuws doen! Onze experts gaan cursussen, workshops en webinars geven over onderwerpen zoals gezondheid, mode, beauty, sport, dieren maar ook hobby’s zoals tekenen, koken en tuinieren komen aan bod. Onze nieuwe website Koffietijd.club is dé plek waar je alle extra’s van Koffietijd terug kan vinden, kan aanschaffen en mee aan de slag kan gaan. Ga aan de slag met Anne’s tekenworkshop of volg Hetty’s masterclass over energierijke voeding. Koffietijd.club is de gezelligste club van Nederland!  

Waarom?

Koffietijd bestaat al heel erg lang en is een echt begrip geworden. We hebben een grote, maar vooral hechte community die we graag willen uitbreiden! We hebben bij Koffietijd een sterk team aan deskundigen die wekelijks tips geven en daar veel vragen over krijgen van mensen die meer willen weten. Vandaar dat wij ervoor hebben gekozen om de kracht van dit team nu te gaan inzetten om meer mensen tegelijkertijd te helpen met workshops, podcast en cursussen. Voor ieder wat wils!    

Vanaf vandaag

Het spits wordt afgebeten door onze gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur met de allereerste online cursus het Koffietijdkuurtje én met de allereerste live tekenworkshop van Anne Kuiper van Gouden Lijntjes. Een week lang ga je tijdens de cursus aan de slag om uit je winterdip te komen en een frisse start te maken voor de lente. Hetty geeft de hele week opdrachten, tips en recepten om jou te helpen. Anne van Gouden Lijntjes een tekenworkshop waarbij jij je innerlijke Picasso naarboven kunt halen en erachter komt hoeveel talent je eigenlijk hebt! Twee unieke events die je vanaf vandaag kunt aankopen via de website! Ben jij er op tijd bij? 

Ben jij al nieuwsgierig geworden? Ga dan naar Koffietijd.club en lees verder!