Artikelen

Francis in tranen! De Verraders aflevering 3  

Een emotionele uitzending, waarin Diederik en Sinan tegenover elkaar komen te staan, Francis emotioneel wordt en de Getrouwen nog een stap achteruit gaan. Dit en meer in aflevering 3 van de Verraders! Eline en Patrick bespreken weer de meest opvallende momenten.  

Diederik versus Sinan

Hoe spannend de vorige aflevering was, zo emotioneel was aflevering 3 van de Verraders. Het gekonkel was meer dan ooit en mentaal heeft iedereen het zwaar. Voor we al deze emotionele momenten gaan bespreken, willen we het eerst hebben over Sinan en Diederik. Of eigenlijk, Sinan versus Diederik. Want man, man, man… Deze twee sterke spelers stonden in deze aflevering lijnrecht tegenover elkaar wat zorgde dat Diederik als Verrader in de gevarenzone terecht kwam.

Al vanaf het begin van de aflevering is de strijd tussen de twee te merken. Wanneer iedereen aan het ontbijt zit en Diederik aanschuift hoorde je Sinan al zeggen ‘Geen verassing, geen verassing’. Dat Sinan doorheeft dat Diederik een Verrader is, is al wel duidelijk, maar zijn theorie waarin hij beweert nóg een speler aan Diederik te koppelen, is misschien nog wel gevaarlijker… Heeft Sinan niet één, maar twee Verraders ontmaskert?

En dan die Raad! Een gedurfde aanval van Sinan vol op Diederik… En ondanks de samenwerking van Diederik met zijn twee mede Verraders, stond hij er ineens helemaal alleen voor… Hoe dit volgende week verder gaat is nog maar de vraag, want Diederik is niet alleen meer in de ogen van Sinan verdacht en zijn lot heeft hij gekoppeld aan die van Sinan. Betekent dit exit voor Verrader nummer 1 volgende week?

Emoties

Dat dit programma mentaal zwaar was hadden we al meegekregen, maar dat het zo heftig zou zijn! De peerpressure werd Francis allemaal te veel en ook Barbara en Abbey werden hierdoor emotioneel. Maar de emoties gingen echt alle kanten op, toen Sinan zijn onthulling deed… want nee, Sinan was geen Verrader. Samantha die gefrustreerd en boos is, Kim in shock en de Verraders natuurlijk enorm blij.

Wie verlaat volgende week het spel?

Dat Diederik in de gevarenzone zit is nu voor alle Verraders duidelijk. Maar wat moeten ze hier mee? Wie zullen zij vermoorden en zal daarom niet bij het ontbijt verschijnen? En zal de aanval op Diederik worden voortgezet? Of zouden de deelnemers zich aan zijn woord houden: zijn lot gekoppeld aan die van Sinan? Kijk a.s. zaterdag om 21.35 naar RTL4 om hier achter te komen en ook wij zullen er zondag weer zijn met een nieuwe napraat video! Wil jij de aflevering van afgelopen zaterdag nog terugkijken? Dat kan! Ga dan naar Videoland of RTL XL. Vanavond om 23.00 wordt de uitzending ook nog eens herhaald op RTL4.

Praat mee!

Wie moet er volgens jou oppassen? Deel jouw theorieën via onze video op Facebook of Instagram.