Artikelen

Een stralende en egale huid in de lente

Doordat we veel thuis werken en weinig de deur uit komen schiet een beetje aandacht voor je huid er soms bij in. Je draagt misschien minder make-up en hebt meer last van puistjes en onzuiverheden in je gezicht door het dragen van een mondmasker. Kortom: je huid kan best een boost gebruiken! In dit artikel vertelt onze beautydeskundige Maaike Doorsteen hoe we in deze gekke tijd onze huid klaarmaken voor de zonnige lentedagen.

Goed reinigen is key

Goed voor jezelf zorgen is natuurlijk ontzettend belangrijk. Je kunt denken aan genoeg bewegen, een goede nachtrust en gezond eten, maar het verzorgen van je huid mag daarbij zeker niet ontbreken. Zo is het van belang dat je zowel ’s morgens als ’s avonds je gezicht goed reinigt en alle make-up resten en vuil van je gezicht wast. Wanneer je dit niet doet kunnen de make-up resten ervoor zorgen dat je huid onzuiver wordt waardoor er grove poriën kunnen ontstaan. Als je je gezicht goed reinigt voorkom je dode huidcellen, vuil en talg. Grove poriën die zichtbaar zijn ontstaan juist wanneer je klieren te veel talg aanmaken en verstopt raken. Onthoud dus: reinigen, reinigen, reinigen…

Het vinden van de juiste crème

Enkel reinigen is vaak niet genoeg, goede huidverzorging is minstens zo belangrijk! Belangrijk is wel dat we de juiste crème vinden voor onze problemen. Want laten we eerlijk zijn, we worden wat ouder en krijgen meer last van kwaaltjes. Misschien merk je wel dat je huid dunner wordt en minder egaal is dan vroeger. Of misschien komen er vlekjes tevoorschijn in je gezicht die je voorheen nog niet had. Door een lagere productie van collageen verliest de huid ook haar elasticiteit, waardoor poriën duidelijker zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat je huid haar gladde structuur verliest en minder fris oogt, dus daar moeten we een oplossing voor vinden!

Onze lifesaver

Gelukkig is daar onze beauty-expert Maaike met de lifesaver: de instant pore reducer – huid perfector van Remescar. Deze crème zorgt ervoor dat de zichtbaarheid van je poriën binnen een minuut vermindert en je huid een stuk egaler wordt. Wat ook een hele fijne bij gelegenheid is, is dat je na het aanbrengen van dit product eigenlijk helemaal geen gezichtsmake-up zoals foundation meer nodig hebt, aangezien je huid er zo mooi door geëgaliseerd wordt. Laat dat nou net de oplossing zijn nu we thuis werken en niet de deur uit hoeven maar wel met een egale en verzorgde huid willen lopen!

Aan de slag!

De basis voor een gezonde en stralende huid is het reinigen en hydrateren van de huid. Vervolgens kun je het product aanbrengen. Je kan eigenlijk de hoeveelheid gebruiken die je zelf fijn vindt, begin met een hoeveelheid ter grootte van een erwt en pak gewoon wat meer als dat nodig is. Hierbij is het belangrijk dat je van de binnenzijde van je gezicht naar buiten werkt. Het product trekt gelijk na het aanbrengen in.

Het fijne aan dit product is dat het niet alleen je poriën minder grof maakt, maar ook je huid egaliseert, zacht en soepel maakt. Hierdoor heb je helemaal geen foundation meer nodig! Wil je toch wat make-up aanbrengen? Dan kan je deze crème ook goed als primer gebruiken. 

Benieuwd geworden?

Maaike heeft het product uitgeprobeerd bij Lisa, zij had last van grove poriën die altijd erg zichtbaar bleven. Ben je benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan de video hieronder! En wil je kans maken op dit product? Dat kan! Klik hier