Artikelen

Gezond en fris de zomer in met het Koffietijdkuurtje

Vandaag was onze gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur in Koffietijd om alles te vertellen over het nieuwe Koffietijdkuurtje.

De allereerste cursus van Koffietijd.club start vanaf 18 april en gaat ervoor zorgen dat je met een fris lijf en veel energie de zonnige maanden tegemoet gaat. Hetty vertelt ons alle ins en outs over het Koffietijdkuurtje!

Waarom het Koffietijdkuurtje?

“Het kuurtje is bedoeld voor iedereen die eens even goed de tijd voor zichzelf wil nemen. En laten we eerlijk zijn: dat kan iedereen wel gebruiken op z’n tijd, toch? De lente is begonnen, het wordt warmer en alles komt tot bloei. Nu jij zelf nog! Daarom is dit het perfecte moment om je lichaam eens lekker op te schonen en een boost te geven. We zitten momenteel veel thuis en kunnen niet naar de sportschool, sauna of een lunchtentje. Gelukkig kun je dit kuurtje gemakkelijk thuis uitvoeren. Bevalt het goed? Dan kun je hem altijd op een ander moment nog eens overdoen.”  

Wat kun je precies verwachten van deze cursus?

“Het is een vijfdaagse cursus met als hoofdthema ‘een frisse start’. Het gaat erom dat je jezelf echt lente-klaar gaat maken. Elke dag gaan we wat dieper op een sub-thema in. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voeding, beauty of hoe je je hoofd op orde krijgt.   Iedere dag komt er van alles beschikbaar wat te maken heeft met thema van die dag. Je begint bijvoorbeeld met een opdrachtje van Vivian. Ook krijg je een cursus van mij, waarin ik je allerlei tips en tricks geef. Daarnaast nog een dagmenu met heerlijke recepten die je dus echt kunt gaan maken.   Tijdens het kuurtje doe ik het trouwens niet alleen! Alle vijf de dagen zien we vaste Koffietijd-gezichten voorbijkomen: London in zijn kookvideo’s, ingesproken meditaties van Loretta, yogaoefeningen met Quinty en nog veel meer! Het is dus niet zo dat je alleen een hele bulk aan informatie krijgt, je kunt echt met me meedoen.”

 

MEER INFORMATIE
Klik hier en ontdek alles over het Koffietijdkuurtje

 

Over die kookvideo’s gesproken, wat is je lievelingsrecept van de cursus?

“Dat vind ik nog lastig kiezen! Mogen het er ook twee zijn? Ik ben dol op de bananenpannenkoekjes. Die zijn heel makkelijk te maken en je komt er de ochtend goed mee door. Ik eet ze wel een paar keer per week. Mijn tweede lievelingsrecept uit de cursus is de frittata met zoete aardappel en feta, daar kun je me wel voor wakker maken!”  

Hoe was het om met London in de keuken te staan?

“Dat was een feestje! London is zo’n positieve, blije man vol positieve energie. En dan is hij ook nog eens een vakman pur sang. Daarnaast komen we beide uit Rotterdam, dus dat zorgt meteen voor een goede klik.”  

Wat maakt het Koffietijdkuurtje zo gemakkelijk uitvoerbaar?

“Het gaat bij mij altijd om de juiste balans vinden. Tijdens de cursus leer je simpele dingen en trucjes die makkelijk aan te passen zijn in je dagelijks leven. Het zijn echt de basics van gezond leven, maar dan zonder superfoods, heftige sportoefeningen of hippe diëten.”  

Hoe was het om de allereerste cursus van Koffietijd.club te maken?

“Het was ontzettend gaaf om met een heel team aan het kuurtje te werken. Iedereen werkte met hetzelfde enthousiasme en plezier mee en deed zijn best om het zo leuk en goed mogelijk te maken. Voor mij persoonlijk was het gaaf dat ik bij de cursus wat meer de diepte in kon duiken. In de uitzendingen kan ik altijd al heerlijk vertellen over onderwerpen binnen mijn expertise, maar nu had ik wat langer de tijd. Mij kun je niet blijer maken!”

Koffietijdkuurtje Goodiebox Koffietijdkuurtje Goodiebox

Ben je enthousiast geworden? Neem dan even een kijkje op Koffietijd.club. We zouden het ontzettend leuk vinden als je vanaf 18 april met ons meedoet! Je lichaam wordt gereset voor de zomer.

Wil jij nou de full experience? Dan kun je kiezen voor het speciaal samengestelde verwenpakket met allemaal mooie producten:

  • Een box van Goodiebox met een zonnebrand-lotion, gezichtsolie, mascara, haarborstel en een shampoo bar. Goodiebox staat heel erg voor ‘een moment voor jezelf pakken’ en daarom passen deze goodies goed bij het kuurtje.
  • 2 producten van A.Vogel: Passiflora rustgevende spray*, die snel helpt bij stressmomenten én Echinaforce tabletten** sterk + energie, die helpen bij je weerstand, vermoeidheid, lusteloosheid en te weinig energie.

 

Disclaimer:  

Rustgevende spray: 1 Passiebloem. *Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.   Echinaforce forte + energie: 1 Echinacea purpurea  2 Siberische Ginseng. *Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating. **Gebaseerd op 1395 mg Echinacea-extract ten opzichte van 490 mg in de basisformule.

Lees voor gebruik de bijsluiter.