Artikelen

Blijven de Verraders overeind? De Verraders aflevering 6

Het nieuwe team van de Verraders, met nieuwe Verrader Samantha, gaat door met hun spel, maar blijven de drie overeind? We naderen de halve finale en wie moet net voor het einde het spel verlaten? We bespreken alles met Eline en Patrick en spraken ex-Getrouwe Steven Kazan.

Meidenkliekje of de Verraders? 

Vorige week sloot Samantha aan bij de Verraders. Het was nog maar de vraag of dit een goeie keus was van Kees en Holly. Zoals Kees al zei: "We hebben een monster in huis gehaald". Ondanks de twijfels bij Kees en Holly besloot Samantha toch mee te gaan op de aanval tegen Steven, waardoor hij net meer stemmen kreeg dan Kees en hij het spel moest verlaten. Helaas een Getrouwe eruit, maar een goeie zet van de Verraders. 

Of Samantha deze week net zo trouw is naar haar mede-Verraders als vorige week, dat is nog maar de vraag... Want Francis en Chatilla waren niet echt te spreken over Samantha's verbanningskeuze van vorige week. Dit maakte Samantha natuurlijk erg verdacht, want zou zij niet de nieuwe Verrader zijn en daarom niet op Kees stemmen? Om de verdenkingen van haar af te zetten besluit Samantha deze week tóch weer samen te zweren met haar twee bondgenootjes. Al snel wordt er besproken hoe zij samen de finale zullen halen. Eerst Kees, dan Holly, Loek en als laatst Barbara. Een messteek in de ruggen van Holly en Kees, want het meidenkliekje is terug! En aan hun mede-Verrader zullen ze niks hebben. Zullen de Verraders het halen tot de finale?

Van je mede-Verraders moet je het hebben!

Zoals je al zag aankomen werd het een pittige Raad voor Kees. Ondanks zijn pogingen om iedereen ervan te overtuigen dat hij écht een Getrouwe is, kreeg hij toch te weinig stemmen en moest Verrader nummer 2 het spel verlaten. Hoe het meidenkliekje inclusief zijn mede-Verrader Samantha hem zo makkelijk naar huis stuurde, zo makkelijk sloot Holly zich hier ook bij aan. Want ook haar stem ging uit naar Kees. Een overwinning voor de Getrouwen, maar nog een verlies voor de Verradres. Nu staan Holly en Samantha er alleen voor... En hoe dat gaat aflopen... 

Hart tegen hart

Het Conclaaf was dit keer voor het eerst met de twee dames: Holly en Samantha. Dat zij niet op één lijn liggen was duidelijk te merken. Chatilla zit volledig op Holly, dus een logische keus voor Holly om haar eruit te stemmen. Maar Chatilla hoort natuurlijk bij het bondje van Samantha, dus no way dat zij vermoord zal worden. Samantha wilt juist Barbara eruit, maar Holly is juist weer vriendinnen met Barbara en kan haar nog wel ompraten. Dus no way dat zij vermoord zal worden. Hoe dit Conclaaf afloopt? Daar zullen we nog even op moeten wachten. Wie denken jullie dat er uiteindelijk niet bij het ontbijt zal aanschuiven? En net de halve finale niet redt?

Steven Kazàn over de Verraders

Benieuwd hoe Steven Kazan de Verraders heeft ervaren? En of hij echt zo onhandig is of dat dit spel was? Kijk dan de video hieronder! 

Laat ons ook weten wie jij denkt dat er vermoord zal worden en wie uiteindelijk de finale zullen spelen? Is het het meidenkliekje of zal Verrader Holly toch de finale nog redden? Laat het weten in de reacties op onze Facebook of Instagram.

Gemist? 

Heb je de aflevering gemist? Niet getreurd, want alle afleveringen van de Verraders zijn terug te zien op Videoland! Ook zal er vanavond een herhaling om 23:00 worden uitgezonden op RTL4. 

De Verraders is elke zaterdagavond te zien om 21.35 op RTL4!