Artikelen

Een jonge huid dankzij dé beautytrend van dit moment: collageen  

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam en verdient daarom de juiste verzorging. Bij gezond leven denken we vaak aan organen als het hart, de nieren en de longen. Maar de huid heeft minstens zoveel aandacht nodig en dat zit hem niet alleen in het smeren van crèmepjes…

Beauty van binnenuit

Een jonge en stralende huid begint bij een bewuste levensstijl. Gezond eten en genoeg bewegen doet namelijk wonderen voor de huid! Als we het hebben over beautyproducten die hier nog een schepje bovenop doen is collageen dé trend van nu. Collageen is een verbindend eiwit dat van nature al in je lichaam zit. Het zorgt voor stevigheid in je hele lichaam; dus ook in je huid. Naarmate je ouder wordt neemt de hoeveelheid collageen in je lijf af en dit gebeurt al vanaf je 25e. Hierdoor worden rimpels en fijne lijntjes steeds beter zichtbaar en laat dat nou precies zijn wat we liever niet willen!  

Collageensupplementen

Er zijn talloze collageensupplementen op de markt. Wanneer je deze gebruikt, help je je lichaam een handje om van binnenuit een stralende en soepele huid te krijgen. Omdat de keuze reuze is, gaat onze beautyexpert Maaike Dorsteen de komende tijd in Koffietijd verschillende producten onder de loep nemen!  

 

BEKIJK DE KORTINGSACTIE
Maak gebruik van de exclusieve korting op het collageen beautypakket

 

Swisse Beauty

Vanmorgen heeft Maaike afgetrapt met de collageenshots en -tabletten van Swisse beauty. Deze supplementen bevatten het ‘Verisol collageen’. Dit is een ontzettend klein collageenmolecuul, ook wel ‘peptidemolecuul’ genoemd. Juist omdat het zo klein is, kan het heel makkelijk worden opgenomen voor de huid. Wanneer je dit een tijdje gebruikt, merk je dat je lichaam zachter, gladder en soepeler voelt.   Deze producten van Swisse bevatten nog twee van Maaike’s favoriete beauty-ingrediënten: hyaluronzuur en antioxidanten. Hyaluronzuur houdt vocht vast en werkt daardoor lekker hydraterend. Antioxidanten beschermen je huid tegen alles wat zorgt voor huidveroudering. Denk bijvoorbeeld aan zonlicht en luchtvervuiling.  

Beautyworkshop ‘Mooi Ouder Worden’

Er is nog véél meer te vertellen over collageen. Daarom geeft Maaike, samen met onze gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur, op 6 mei een interactieve workshop waarin alle ins en outs over collageen aan bod komen. Ook zullen de experts al jouw brandende vragen beantwoorden!   Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op Koffietijd.club. Hier kun je een pakket met collageenshots en -tabletten van Swisse beauty aanschaffen en krijg je er gratis toegang tot de workshop bij. Let wel op: er zijn maar 200 kaarten beschikbaar, dus wees snel!  

Wil je het item van Maaike nog eens rustig bekijken? Dan kan hieronder.