Artikelen

Gouden Wastips van Kirsten!

Een druk gezinsleven gaat vaak gepaard met een volle wasmand, zo ook bij de familie Schilder thuis. Met drie kinderen en een man met een drukke baan, lijkt het soms wel alsof de bodem van de wasmand nooit in zicht komt. Om toch een beetje wasgoed en tijd te besparen past Kirsten tegenwoordig een aantal handige tips toe in de waskamer, die ze vandaag met ons deelt!

De Gouden Wasregel

Met name de kinderen zijn er bij de familie Schilder goed in om in het hele huis kleding te laten slingeren. Om dit te voorkomen past Kirsten tegenwoordig ‘De Gouden Wasregel’ toe. Alleen het wasgoed dat in de wasmand zit, wordt gewassen. Binnen no time hadden ook de kinderen deze regel onder de knie. Voordat zij ’s avonds onder de douche stappen, gooien ze netjes hun eigen was in de wasmand. Dat scheelt een hoop uitzoekwerk!

Samen met de kinderen aan de slag

Een helpende hand is natuurlijk altijd fijn, zeker als het je eigen kids zijn! Met name Kirsten’s jongste dochter Jackie vindt het onwijs leuk om te helpen bij het doen van de was. Ze mag dan zelf het wasmiddel uitzoeken voor haar eigen wasgoed. Zodra de wasmachine klaar is, helpt ze ook met het uithangen en opvouwen van de was. Jong geleerd is oud gedaan, ook als het gaat over het doen van de was.

Bespaar jezelf wasgoed en tijd

Kirsten betrapte zichzelf erop dat ze sommige kledingstukken wel erg snel in de wasmand gooit, wat ervoor zorgt dat de deze alleen maar voller en voller wordt. Zo gingen de blousejes van Nick, die hij vaak maar twee uur aan had gehad voor een televisiegelegenheid, bij thuiskomst meestal linea recta de wasmand in. Dit terwijl blousejes als deze, op een aantal kreuken na, eigenlijk nog prima gedragen kunnen worden.  

Precies voor dat soort kledingstukken gebruikt ze nu iets wat haar veel wasgoed, strijkwerk en dus tijd bespaart, namelijk de Dry Wash Spray van Robijn. Deze spray zorgt ervoor dat kledingstukken die eigenlijk nog niet gewassen hoeven te worden, maar wel even gedragen zijn, weer lekker lekker fris ruiken. De spray is er in twee geuren, maar de Pink Sensation is door de bloemige en frisse geur Kirsten’s favoriet. Kreukels op de blousejes van partner Nick, zijn hiermee ook binnen mum van tijd verdwenen.  

Win een waspakket!

Ervaar nu zelf de complete Robijn experience! Geniet in geuren en kleuren van de wasmiddel capsules die ervoor zorgen dat de kleur in je kleding mooi blijft, gecombineerd met de perfect gematchte wasverzachter geur: Passiebloem & Bergamot. En daarnaast niet te vergeten de Robijn Dry Wash die ervoor zorgt dat je kleding fris blijft tussen de wasbeurten door! Doe mee aan de winactie