Artikelen

Liefdeslessen en kopjes koffie met de Koffieleuters

Je bent de veertig net voorbij, single en staat open voor een nieuwe vlam. Maar waar begin je? In de nieuwe podcast ‘Koffieleuters de Podcast: Liefdeslessen van Jan en Charly’ hebben Jan Heemskerk en Charly Luske over het daten als vrouw van 45+, maar dan natuurlijk door de ogen van de man.

Navigeren door het datingcircus

De Koffieleuters geven vrouwen op deze manier een inkijkje in het hele datingcircus, door de ogen van een man. Hun missie? Dames tips, tricks en insights te geven om ze in dit traject te ondersteunen én misschien ook te behoeden voor nare verrassingen. De afleveringen snijden de verschillende facetten van de datingmarkt chronologisch aan; van je weer op de datingscene begeven als je net uit een huwelijk komt, tot “dateiquette”, seks, intimiteit en het exclusief maken van de relatie.

Swipe links of swipe rechts?

Ook een onderdeel van de podcast is de vaste rubriek Profielenpraat. In deze rubriek nemen Jan en Charly elke week een datingprofiel van zo’n datende dame onder de loep. De foto's en profieltekst worden zorgvuldig bestudeerd en geanalyseerd voordat de mannen hun expertise erop loslaten. Hoe komt de dame in kwestie over? Wat voor mannen trekt ze met dit profiel aan en is dit eigenlijk wel de bedoeling? De Koffieleuters delen de dames vervolgens in categorieën in en doen hierbij hun naam eer aan; er wordt een passende koffievariatie aan het profiel gekoppeld.

Cappuccino of Latte macciato?

Het voelt alsof de heren hun wijsheden met je bespreken aan de keukentafel, onder het genot van een kopje koffie. Die hoor je tijdens de podcast gewoon lekker pruttelen op de achtergrond. Jan en Charly genieten daadwerkelijk van een vers bakje; de Philips LatteGo espressomachine voorziet ze elke aflevering van een heerlijke koffie. Wil je meer informatie over dit product? Klik dan hier!

Je luistert ‘Koffieleuters de Podcast: Liefdeslessen van Jan en Charly’ via Koffietijd.club!