Artikelen

Netflix onthult trailer en releasedatum van Lupin seizoen 2!

Het nieuwe seizoen van Lupin komt er snel aan, namelijk vanaf 11 juni mogen we eindelijk het avontuur van de meest gezochte man in Frankrijk weer aanschouwen op Netflix! Gisteren is de trailer van het nieuwe seizoen uitgekomen, we kunnen nu echt niet meer wachten om alle afleveringen te bekijken!

Lupin vertelt het verhaal van Assane Diop, gespeeld door Omar Sy (bekend van Intouchables), van wie Arsène Lupin de grote inspiratiebron is. Lupin is een legende in Frankrijk. Maurice Leblanc schreef van 1905 tot 1939 boeken over de intelligente, hoogopgeleide inbreker. Hij begaat misdaden om onrecht weer recht te zetten en is een meester in zichzelf vermommen.

In de serie is Assane in diezelfde lijn te zien. 25 jaar geleden werd hij beschuldigd van het stelen van een ketting, maar Assane komt erachter dat hij eigenlijk onschuldig was. Geïnspireerd door de boeken over Lupin, is Assane vastberaden om als gentleman-inbreker zijn vader te wreken.

In het nieuwe siezoen gaan we er verder op in. De drang tot wraak op Hubert Pellegrini heeft Assane’s familie letterlijk uit elkaar gerukt. Assane staat met zijn rug tegen de muur. De enige uitweg is een nieuw plan verzinnen, ook al brengt hij daarmee zijn eigen leven in gevaar. Benieuwd naar de trailer? Bekijk dan de video hieronder!

Ben je nog niet begonnen aan deze serie? Hij is te zien op Netflix!