FERRY

De Nederlandse-Belgische serie ‘Undercover’ was wereldwijd een groot succes. Zelfs zo’n groot succes dat hoofdrolspelers Frank Lammers en Elise Schaap in het buitenland werden herkend. Een vervolg kon dus niet uitblijven en die is er nu in de vorm van de spin-off film: Ferry! Hij is sinds vandaag te zien op Netflix!

Kan je de film bekijken zonder de serie gekeken te hebben?

Dat kan zeker! In de film gaan we namelijk terug in de tijd en komen we meer te weten over Ferry Bouwman (gespeeld door Frank Lammers) in zijn jongere jaren. In die tijd werkt hij voor de machtige crimineel Brink (gespeeld door Huub Stapel) die ook Ferry’s mentor is. Wanneer ze worden overvallen raakt de zoon van Brink zwaargewond en wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en te vermoorden. Ferry keert terug naar zijn geboortestreek Brabant. Hij komt daar zijn familie tegen die hij al jaren niet heeft gezien. Zijn zus, gespeeld door Monic Hendrickx, leidt tot onverwachte wendingen. Een spannende volwaardige film die dus voor de nieuwe kijker een aanrader is maar ook een bonus is voor de fans.

Krijgen we meer Ferry en Daniëlle in de film te zien?

Een film die Ferry heet met te weinig Ferry zou wel heel gek zijn, dus het antwoord is heel simpel. We krijgen zeker genoeg Ferry en Daniëlle te zien! Daniëlle, gespeeld door Elise Schaap, zal een grote rol hebben in de film. We zien namelijk hoe zij elkaar ontmoet hebben en dat gaat helemaal terug naar 2006, het jaartal van de extreem lage spijkerbroeken. Het leuke is dat Elise in de film te zien is met 2006 mode. Tijdens de opnames was dat nogal een gedoe omdat ze elke keer haar spijkerbroek moest ophijsen. Maar onze entertainmentdeskundige Eline de Ruig is al blij dat ze er in zit!

Komt er een seizoen 3 van de serie?

We kunnen het bevestigen, er komt een seizoen 3! De opnames zijn dan ook al geweest, met Frank Lammers, Elise Schaap en ook Tom Waes. Toevallig heeft Tom zich tijdens een interview versproken dat het nieuwe seizoen half september zal verschijnen op Netflix, maar Netflix heeft helaas zelf nog niks bevestigd. Als we Tom mogen geloven, belooft het enorm spannend te worden!

Ferry is dus vanaf vandaag te zien op Netflix!