Artikelen

Ben je een twijfelaar of toch liever een tweepersoonsbedje?

Je weet het vast nog wel van toen je zelf op kamers ging wonen: hoe richt je je ruimte in én hou je nog steeds voldoende ruimte over? Het liefst wil je een zo groot mogelijke kamer, maar helaas is je portemonnee veel kleiner en moet je genoegen nemen met een kamer die krapper uitvalt dan je had gehoopt.

Nu je kinderen op kamers gaan lopen ze ongetwijfeld tegen hetzelfde aan. Maar, gelukkig zijn er mogelijkheden om de ruimte optimaal te benutten zonder dat je veel water bij de wijn hoeft te doen. Een goede tip is om niet te kiezen voor een tweepersoonsbed, hoe lekker dat ook is. Nee, kies een twijfelaar! Als je een twijfelaar koopt, haal je namelijk het beste van twee werelden in huis. Ten eerste heeft je zoon of dochter alle ruimte om lekker te liggen en mocht het zo zijn dat er een keer iemand wil blijven slapen, dan is ook daar alle ruimte voor.

Tegelijkertijd leveren ze niet de helft van de zo kostbare vierkante meters in omdat ze zo graag een groter bed willen hebben. Een twijfelaar is ideaal in een studentenkamer of in een klein appartement. Je weet zeker dat je een heerlijk bed hebt waarin je heerlijk kunt slapen, maar je hoeft je kamer niet enkel en alleen maar te vullen met dat bed. Dat is dus efficiënt gebruik maken van de ruimte die je hebt.

Goed én voordelig, niets mis mee toch!

“Mam, pap, kunnen jullie me helpen? Ik weet niet wat ik moet kiezen!” Je kinderen gaan het huis uit en natuurlijk wil je ze dan helpen. Maar hoe koop je hét bed waar ze nog jaren mee vooruit kunnen? En wat comfortabel ligt? Koop het bed altijd bij een specialist. Je kunt voor een goede twijfelaar bijvoorbeeld terecht bij De Suite bedden. Kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. Een beetje voordeel zeggen we nooit nee tegen toch?! Bovendien heb je hier niet alleen keuze uit bedframes, maar kun je meteen alles samenstellen. Wel zo handig als shoppen niet je ding is.

Het complete plaatje

Dan heb je een mooi bedframe gevonden wat past in de kamer, dan wil je natuurlijk ook een comfortabel matras dat erbij past. Je kunt kiezen uit diverse soorten en maten. Willen ze bijvoorbeeld volledig tot rust komen op een schuimrubbermatras of is een pocketveringmatras meer iets voor hen? Het is belangrijk dat je samen met je kind de keuze maakt voor een matras die het best bij hen past. Vraag daarom eens om advies om te horen wat de beste koop is. En uitproberen is essentieel. Op naar de showroom dus en samen even lekker proef-snoozen!