Entertainment

Een heerlijk avondje bingen

Wie houdt er niet van, een heerlijk avondje bingen? Er zijn de afgelopen tijd een hoop streamingdiensten bij gekomen, die ontelbaar veel films en series uitbrengen. Dus, om het overzicht te bewaren hebben wij een top 3 van de beste nieuwkomers voor je gemaakt.

Dus, pak de popcorn er alvast maar bij, schenk een lekker drankje in en ga languit op de bank liggen, of bestel online je kaartje voor de bioscoop in jouw buurt. Onze entertainment deskundige Eline de Ruig heeft ze alle drie al voor je bekeken. Dit zijn haar bevindingen. Veel kijkplezier!  

Normal People: nu te zien op NPO Start Plus

We beginnen met een spannende! Normal People is een romantische dramaserie, waarin een verhaal wordt verteld over Marianne en Connel. De twee kunnen niet met, maar ook niet zonder elkaar. In de serie worden we meegenomen in hun zoektocht naar een relatie die voor hen beiden werkt. Het is een Ierse serie, gebaseerd op de gelijknamige roman van Sally Rooney. Het gaat over machtsverhoudingen binnen relaties, klassenverschil, volwassen worden én omgaan met eenzaamheid.    

The Father: nu te zien in de bioscoop

Deze film gaat over de tachtig jarige Authony en zijn dochter Anne die voor hem zorgt. Anthony heeft last van dementie en tijdens de film word je als kijker meegenomen in zijn steeds verslechterende mentale staat. Als het voor Anne niet meer mogelijk is in haar eentje voor hem te zorgen, besluit ze hulp in te schakelen. Helaas wil Anthony hier niks van weten. De situatie is erg pijnlijk voor Anne, omdat hij door zijn dementie soms zijn eigen dochter niet meer herkend. Het is een emotionele film, dus neem je zakdoekjes maar mee!   The Father heeft al twee Oscars gewonnen waaronder 'Best performance by an actor in a leading role’ voor Anthony Hopkins en ‘Best adapted screenplay’ voor Christopher Hampton en Florian Zeller.    

Cinderella: vanaf 3 september te zien op Amazon Prime Video

Cinderella is een live-action remake van het klassieke sprookje Assepoester. De makers van de film hebben het verhaal gemoderniseerd, waardoor de ‘nieuwe’ Cinderella helemaal bij deze tijd past. Gebaseerd op het sprookje van Charles Perrault, speelt zangeres Camila Cabello de hoofdrol in haar acteerdebuut, met Idina Menzel, Minnie Driver, Nicholas Galitzine, Billy Porter en Pierce Brosnan in hoofdrollen. In deze nieuwe versie van Cinderella zijn er originele nummers door Camilla Cabello en Indina Menzel geschreven, maar zullen er ook popcovers worden gezongen. Dit wil je zien!