Mode

Dyanne deelt haar geheimen exclusief met jou

Tijd voor jezelf maken is geen overbodige luxe. Maar, je moet het wel doen! Stylist Dyanne Beekman heeft daar de beste tips voor. En jij hebt geluk. Want zij wilt, voor één keer, haar geheimen met jou delen.

Te weinig tijd

De afgelopen 25 jaar heeft Dyanne Beekman heel wat vrouwen voor haar spiegel gehad. Stuk voor stuk waren dit vrouwen met een druk leven, gezinnen, dromen, ambities én altijd veel te weinig tijd. Wist je dat vrouwen in Nederland gemiddeld maar 17 minuten (!) per dag tijd hebben voor zichzelf? We willen graag de leukste, de liefste en de mooiste zijn, maar ondertussen cijferen we ons altijd weg voor anderen. Herkenbaar?!

Die tijd is voorbij! Dyanne is zelf bijna 50 jaar en heeft er in haar eigen leven definitief korte metten mee gemaakt. Haar 'kwaliteit-tijd' zoals ze het zelf noemt, is ook écht tijd voor haarzelf. Haar ervaringen gaat ze nu met jou delen, zodat jij ook die balans kunt creëren in jouw leven. 

 

Nieuwe routine

Bij meer tijd voor jezelf hoort natuurlijk óók uiterlijke verzorging. En ook daar zal Dyanne haar tips en ervaringen over delen. Want die make-up routine kan gewoon in vijf minuten. Zo gepiept toch? En waar Dyanne vooral bekend van is, is natuurlijk haar styling. Na deze workshop ben jij je eigen stylist en zorg je voor een goede basis garderobe. Samen met Dyanne ontdek je je eigen stijl.

 

Winnen!

Maar, dat is niet het enige. Tijdens de online workshop met Dyanne deelt ze niet alleen haar tips. Ze geeft alle deelnemers ook een exclusieve korting op geselecteerde items uit de basisgarderobe van haar DYANNE collectie én er is een bijzondere prijs te winnen: een persoonlijke stylingsessie met haar team in haar laboratorium!