Vrije tijd

Overnacht op deze plekken en beleef de herfst op z'n best

Helaas, helaas, de zomer is voorbij maar gelukkig heeft de herfst ook zo zijn eigen charme. En hoe! De bladeren kleuren oranje, kastanjes liggen voor het oprapen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Daar wil je zo dichtbij mogelijk van genieten toch?

Marleen Brekelmans, bekend van de website Bijzonderplekje.nl, is onze vrijetijdsexpert. Ze heeft drie fantástische huisjes voor je uitgezocht waar jij de herfst op z'n best beleeft. En, middenin de natuur...in eigen land!

Kies voor luxe

Waar kun je beter genieten van de herfst dan op de Veluwe? Hier staan bijzondere huisjes die zo zijn geplaatst dat je optimaal zicht hebt op de omgeving. En dat kan al helemaal door de mooie glazen schuifpuien. De eerste stappen in je 'Cuber Suite' gaan vast en zeker gepaard met oh’s en ah’s. Want oooh, kijk dat bed, letterlijk tegen het raam met fantastisch uitzicht. En aaaah die douche, die onder een glazen dak staat zodat je 's avonds een miljoen sterren douche ervaring hebt. Of wauw, die houtkachel op je terras, zie je je al zitten samen? 

Klik hier voor meer informatie over deze huisjes op de Veluwe 

Magisch overnachten

Misschien is dit wel het gaafste huisje dat je ooit gaat tegenkomen. Want woorden schieten tekort om je verblijf op Holenberg te beschrijven. Ga voor 'Cabin ANNA' en beleef de herfst op een magische manier. Het huisje bestaat uit verschillende lagen, die los van elkaar kunnen bewegen. Zo kun je de cabin hélemaal openzetten en slapen en badderen in de buitenlucht of juist afsluiten als het weer de opening niet toelaat. Wat je ook zal verrassen: het ligbad in de vloer(!).

Wil jij hier ook verschrikkelijk mooi overnachten? Ga dan naar de website.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding

Ontdek het woud

Hier verblijf je in stijl in de natuur. Deze prachtige huisjes zijn fantastisch ingericht en zo opgesteld dat je optimaal geniet van de ligging in het bos en ook nog maximale privacy hebt. Bij aankomst staat je eerste kop koffie of thee al klaar. Hoe je de herfst hier op zijn best meemaakt? Je loopt zo via de openslaande deuren de prachtige veranda op. Misschien wel het mooiste stukje van de cabin. Neem vervolgens plaats in de heerlijke schommelstoel (voor twee personen) waar je uren kunt staren naar het groen en hopen op een wild zwijn dat de grond los komt wroeten. Kortom: genieten!

 

Marleen Brekelmans is dé expert als het gaat om bijzondere dagjes weg, creatieve uitjes of mooie reizen. Op haar website Bijzonderplekje.nl check je ál haar tips.