Acties

Hoe ga je modieus het najaar in?

We moeten er nu echt aan geloven. De temperatuur daalt en de regen komt met bakken uit de lucht. De herfst is begonnen. Tijd om de vesten, truien en jassen weer tevoorschijn te halen. Wat zijn de musthaves van dit seizoen? We zetten ze, samen met onze modedeskundige Jeltje, voor je op een rijtje.

Wat we dit seizoen veel gaan zien is kleur. Veel verschillende vooral! Knalroze en knalblauw, deze herfst is niets te gek. De kleuren kun je bijvoorbeeld laten terugkomen in een lekkere warme trui. Hou je niet zo van knalkleuren en wil je alsnog fashionable zijn? Dan kun je ook kleuren zoals geel, mosgroen of roestrood dragen. Wil je helemaal on trend zijn deze herfst? Kies dan voor een pak. Deze zijn al een tijd in de mode en kun je leuk met elkaar of los van elkaar combineren.  

Imitatieleer

Dit seizoen gaan we ook veel imitatieleer voorbij zien komen. In de vorm van bijvoorbeeld bikergilets en broeken. In imitatieleer zit veel stretch waardoor het comfortabel zit. En je kunt het ook gewoon in de wasmachine doen! Als je ervoor kiest om een leren broek te dragen, is dit heel leuk te combineren met bijvoorbeeld een gebreide trui. Dit maakt de look iets zachter en stijlvoller.  

Printjes

Dierenprintjes zijn natuurlijk al een tijdje in, maar dit najaar gaan we ook veel ruitjes zien. Een pied-de-poule ruit is een mooie, klassieke ruit die al heel wat jaren gedragen wordt tijdens de koudere jaargetijden. Deze zie je vaak terug in de klassieke zwart/witte kleur in de vorm van bijvoorbeeld een jas, maar je zou ook heel leuk voor deze print kunnen gaan in een andere mooie kleur, zoals bijvoorbeeld rood.  

Wil je het hele jaar modieus gekleed door het leven gaan? Klik dan snel op de button hieronder om kans te maken op een heel jaar gratis broeken van MS Mode!