Gezin

Hoe kun je als ouder je kind helpen met leren?

We begrijpen het maar al te goed, leren is niet altijd even leuk. Toch hoort het erbij. Voor het ene kind gaat het leren makkelijk af, maar het andere kind heeft soms een klein steuntje in de rug nodig. Het kan lastig zijn om je kind hierbij te helpen en daarom biedt GoStudent 1-op-1 online begeleiding aan.

Persoonlijke aandacht

Het is een lastige tijd geweest voor leerlingen. Ze mochten niet naar school en kregen hierdoor minder persoonlijke aandacht van hun docenten. Hierdoor werd het voor leerlingen die moeite hebben met een bepaald vak alleen nog maar lastiger om enthousiast te blijven. GoStudent is een online bijlesorganisatie dat leerlingen van 6 tot en met 19 jaar helpt bij hun schoolwerk. Ze bieden online persoonlijke aandacht van een bijlesdocent die bij hun past. Het doel is hierbij niet alleen om betere cijfers te halen, maar ook om hun zelfvertrouwen een boost te geven.  

Kinderen zijn het afgelopen jaar gewend geraakt aan het volgen van online lessen. Dat is een voordeel wanneer ze gebruik gaan maken van deze bijlesorganisatie. Voor de ouders is het daarnaast fijn dat de docent en educatieadviseur contact met hen onderhoudt. Zo zijn ook zij op de hoogte van de voortgang van hun kind.