Entertainment

Superster Adele geeft een exclusief interview

Ze is één van de grootste sterren ter wereld. Ze haalt alle hoge noten en weet ons keer op keer te verbazen met haar krachtige stem. Tegelijkertijd laat ze ook vaak genoeg zien dat ze ook maar ‘gewoon’ een mens is. We hebben het natuurlijk over dé enige echte Adele. We spraken vanochtend over de superster met NPO Radio 2 DJ Jan-Willem Roodbeen en trouwe fan Adam Bazuin.

Dé Adele brengt aankomende vrijdag een nieuw album uit: het vierde album uit haar carrière, genaamd 30. Gisteren gaf de superster al een klein voorproefje van haar nieuwe album tijdens de special Adele One Night Only. Ook deed ze een exclusief interview met Oprah Winfrey waarin ze openhartig sprak over haar carrière en privéleven. De twee uur durende special was vannacht te zien op de Amerikaanse televisie. 

Adele over haar privésituatie 

Adele kondigde in 2019 de scheiding met haar man Simon Koneck aan, Het aankomende album staat vol met nummers waarin ze haar zoon uitlegt waarom ze van zijn vader is gescheiden. Ze was niet meer gelukkig in de relatie en laat weten dat ze - ondanks dat ze heel veel respect voor Simon heeft - niet meer verliefd op hem was.

Gelukkig hebben de twee nog goed contact met elkaar en zorgen ze samen met veel liefde voor hun zoon. Ze wonen tegenwoordig bij elkaar om de hoek, wat het co-ouderschap gelukkig iets makkelijker maakt. Tijdens het interview vertelt Adele op dit moment gelukkig te zijn in de liefde met Rich Paul. Rich is spelersmakelaar van Amerikaanse basketballers die ze op een feestje heeft leren kennen.

Een gezonder leven

De scheiding was een heftige periode in haar leven. De zangeres vertelt Oprah dat ze last kreeg van paniekaanvallen en behoefte had aan structuur in haar leven. Ze besloot om haar agenda vol te plannen met tripjes naar de sportschool en hikes. Op deze manier verloor ze een hoop kilo’s en ging ze een gezonder leven leiden. Ze besloot ook om volledig te stoppen met het drinken van alcohol. Deze beslissing maakte zij mede omdat haar vader in mei 2021 op jonge leeftijd overleed aan de gevolgen van kanker.  

Meteen op nummer 1

Tijdens Adele One Night Only gaf ze een voorproefje van 4 nieuwe nummers. Het nummer Easy on Me bracht ze al eerder uit en is zelfs al verschenen op YouTube met de bijbehorende videoclip. Fans waren razend enthousiast en het nummer stond binnen de kortste keren op nummer 1 in alle hitlijsten.

Het fysieke album komt komende vrijdag, 19 november, uit en is tevens te streamen op alle grote streamingdiensten.