Artikelen

Justin spreekt grote winnaars in de podcast: 'Stel Je Wint de Loterij'

In één klap stinkend rijk! Ook in Nederland heb je zulke geluksvogels. Radiomaker Justin Verkijk spreekt in de podcast 'Stel Je Wint de Loterij' zes winnaars van de Postcode Loterij. Want wat doe je als je ineens multimiljonair bent? En heeft het hen nou echt gelukkiger gemaakt?

Naar Hawaii

Wat zou jij doen als je de loterij wint? Ga je voor een villa in het Gooi met twee snelle auto’s? Of leef je je leven zoals je altijd al deed. Justin hoeft daar niet lang over na te denken. "Ik zou denk ik eerst mijn beste vrienden meenemen op een mooie vakantie naar Hawaii. Dat is echt zo'n plek waar ik altijd nog naar toe wil, maar wat nergens op slaat want het is ver en duur. Na die vakantie zou ik toch gaan voor een groot huis, zonder buren. En verder heel erg veel chillen."

Nog steeds afdingen

Tijdens het maken van de podcast viel het Justin op dat de winnaars veel verstandiger met hun geld omgaan dan hij in eerste instantie had verwacht. "De winnaas die ik heb gesproken zeggen allemaal dat ze precies hetzelfde doen als dat ze daarvoor deden. Die man van 8 miljoen deed nog steeds aan afdingen, net zoals hij daarvoor deed."

Word jij op 1 januari miljonair?

Deze podcast is dus reuze handig voor nieuwe winnaars voor tips wat te doen als ze een miljoen winnen. Op 1 januari valt de PostcodeKanjer van € 56,7 miljoen dus dan komen er weer nieuwe miljonairs bij. Benieuwd naar alle verhalen? De podcast 'Stel Je Wint de Loterij' is te beluisteren op jouw favoriete podcastkanalen zoals Spotify en Apple Music.