Vrije tijd

Slaap in je caravan net zo lekker als in je eigen bed

Sommigen van ons zullen het wel herkennen. Je trekt er lekker op uit met je caravan, maar je bent achteraf altijd toch weer blij als je thuis bent. En dan bedoelen we vooral wanneer je in je eigen bed kunt slapen.

Vanaf nu is een goede nachtrust niet alleen meer iets van thuis, want met de matrassen van Seminautic slaap je ook op reis net zo fijn als in je eigen bed. Eten, ontspannen, slapen en douchen; je doet het als je op reis gaat met de caravan allemaal op een relatief klein oppervlak. Leven in een caravan is passen en meten. Dat is best knus, maar wel jammer dat het bed vaak geen prioriteit krijgt. Dat kan anders! 

Niet slapen op zitjes 

Het slaapvertrek in een caravan is klein en de standaardmatrassen die erin liggen zijn over het algemeen niet van al te beste kwaliteit. Ze zijn dan ook gemaakt van hard schuim. Die zijn geschikt voor de banken en zitjes die je er overdag van kunt maken. Erop slapen is echter een ander verhaal. 

Uitgerust onderweg 

Een ontspannen vakantie valt of staat met een goede nachtrust. Immers, pas wanneer je ‘s nachts volledig bent uitgerust, ben je in staat om overdag optimaal te kunnen genieten. Slapen op een matras dat je gewicht gelijkmatig verdeelt en dat goed ventileert, voelt comfortabel én het voorkomt rugklachten, vermoeidheid en andere ongemakken. Kies daarom voordat je vertrekt voor een caravanmatras dat perfect past bij jouw lichaam én naadloos aansluit bij jouw caravan. Onze voorkeur gaat uit naar de ontwerpen van Seminautic. De matrassen worden in hun eigen atelier gemaakt, van de beste schuimen en stoffen uit Nederland en Duitsland. 

1- uurs service 

Ga je voor een Frans matras, of een matras van extra ventilerend materiaal? Welke vorm, dikte, lengte of materiaal je ook kiest, Seminautic past elk matras volledig aan jouw wens en behoefte aan. En, heb je al heel snel een nieuw matras nodig? Dan komt Seminautic hun 1-uurs service als geroepen. Je kunt vandaag al langsgaan! Omdat niet elk type matras geschikt is voor in de caravan of camper, zijn er drie modellen ontwikkeld die aan de voorwaarden voldoen. De materialen die gebruikt worden, zijn uitgekozen op basis van comfort, ondersteuning en ventilatie. 

Remakeservice 

Ben je toch niet helemaal tevreden? Dan kun je je matras altijd binnen 180 dagen omruilen. Seminautic gaat dan samen met jou kijken hoe ze jouw slaapcomfort kunnen verbeteren. Goed om te weten: deze remakeservice is tijdelijk verlengd naar 365 dagen! Op reis met de caravan, zonder langer last te hebben van vermoeidheid, rugpijn en nekklachten. Voortaan slaap je óók onderweg als een roos. Net als thuis. Dat wordt een extra lange vakantie dit jaar!