Geld

Gelukkige winnaars van de Postcode Kanjer in Reuver

In het Limburgse Reuver viel 1 januari de Postcode Kanjer van 56.7 miljoen euro. De grote winnaars van de volledig winnende postcode hebben hun cheques ontvangen. De andere helft van de kanjer wordt verdeeld onder de mensen die meespelen met de wijkcode 5953.  

Feest in Reuver 

De hoogste Postcode Kanjer ooit van 56.7 miljoen euro viel op 1 januari in het Limburgse Reuver. De winnaars met de postcode 5953 HT begonnen hun jaar goed met deze geweldige prijs. Maar niet alleen de spelers met de winnende postcode werden gelukkig gemaakt, bijna heel het dorp ging ervandoor met een mooie geldprijs. Want de Postcode Kanjer wordt in twee helften verdeeld. De helft van het bedrag is voor de deelnemers die meespelen met de winnende postcode, de juiste cijfers én letters. De andere helft wordt verdeeld over de wijk waarvan de postcode begint met dezelfde vier cijfers. En wat een feest voor Reuver, want het dorp heeft maar één wijkcode. Bijna heel het dorp won dus een heerlijke geldprijs. Maar dan moesten ze wel meespelen met de Postcode Loterij...  

Geld maakt niet gelukkig, of toch wel?  

De spelers van de Postcode Loterij in Reuver zijn allemaal enorm blij met de geldprijs. Vakanties, verbouwingen en sparen. Dat is waar de geldprijs voornamelijk voor gebruikt zal worden. Benieuwd naar wat er nog meer met de prijzen gebeurt? Vivian ging langs bij de gelukkige winnaars.  

Bron foto: Postcode Loterij