Entertainment

Kijktip: The Lost Daughter 

Ook in het nieuwe jaar zal entertainmentdeskundige Eline de Ruig ons elke week voorzien van de beste en leukste entertainmenttips. Dit keer een kijktip om het weekend heerlijk op de bank te spenderen.  

The Lost Daughter 

De nieuwe Netflix-film ‘The Lost Daughter’ gaat over iets dat alle ouders wel zullen herkennen. Het verhaal gaat over het moederschap en alle uitdagingen die daar soms bij komen kijken. Leda is op werkvakantie en ontmoet daar de jonge moeder Nina. Nina heeft net zoals Leda moeite met het opvoeden van haar kinderen, vooral als jonge moeder. Leda raakt een beetje geobsedeerd met Nina en haar dochter, door de confrontatie met haar eigen verleden. Dit levert een mysterieus, maar ook prachtig verhaal op.  

‘The Lost Daughter’ krijgt al veel lovende recensies. Verschillende binnen- en buitenlandse kranten schrijven vol lof over de film. De film krijgt van verschillende kranten maar liefst vier sterren. En terecht volgens Eline. De film heeft een beetje een arthouse-gevoel en is zeker de moeite waard om te kijken. 

Bekende namen 

Dat de film een succes is komt mede door de grote namen in de film. Zo speelt Olivia Colman de rol van Leda. Olivia Colman heeft verschillende prijzen op haar naam zoals ee Golden Globe en haar naam wordt ook al genoemd bij de nominaties van de Oscars. Mede door haar geweldige acteerwerk is deze film zeker geslaagd.  

Ook de jonge moeder Nina wordt gespeeld door een bekende actrice, namelijk Dakota Johnson. Dakota Johnson kennen we allemaal natuurlijk van ‘Fifty Shades of Grey’ en ‘21 Jump Street’. De rol van Nina staat voor Dakota ver van alles wat ze eerder heeft gedaan. Ze vond het daarom een pittige rol om te spelen. Maar ook fantastisch om naast actrice Olivia Colman te staan. 

De film ‘The Lost Daughter’ is vanaf nu te zien op Netflix