Entertainment

'Eddy's Nachtwacht' is een ode aan de liefde

Tegenwoordig is Eddy Keur een echte nachtbraker met zijn show op NPO Radio 2. Het programma is een ode aan de liefde. Hij is een radiodier in hart en nieren, maar sommige van ons kennen hem ook als presentator van AVRO's Jackpot of als voice-over van Cash en Carlo.

Vanaf 23 oktober presenteert Eddy Keur het programma ‘Eddy’s Nachtwacht’. Het is een programma over liefde, relaties en seksualiteit. Eddy brengt mensen bij elkaar die een relatie of one night stand zoeken, biedt hulp bij relatieproblemen en laat mensen elkaar de liefde verklaren. Ook spreekt hij elke uitzending met een bekende Nederlander die openhartig over zijn of haar liefdesleven praat. Een programma met een groot hart, met intieme en prikkelende gesprekken, humor én de mooiste muziek. De show is iedere vrijdag op zaterdagnacht te beluisteren van 00:00 uur tot 02:00 uur.

De Wild in de middag

Vorig jaar nam Eddy tijdelijk de populaire middagshow van Ruud de Wild over toen hij ziek werd. Dit was een enorme verrassing voor Eddy, maar hij heeft de show met veel liefde gemaakt. “Ik heb neergezet wat ik het liefste wilde maken. Daar ben ik ook het beste in”. Het was voor Eddy wel een dubbel gevoel legt hij aan ons uit, omdat Ruud op het moment ernstig ziek is. Dat maakte het tegelijkertijd ook een pijnlijke situatie. “Maar je kunt daar ook niet 7 maanden mee bezig zijn, dan worden de luisteraars gek. Ik ben een andere presentator met een andere energie. En ik ben heel blij dat de KRO-NCRV me heeft gevraagd.”  

De ansichtkaart-actie

Eddy maakte zich tijdens het maken van de show weleens druk wat mensen ervan zouden vinden. Als Ruud op vakantie was geweest dan was het iets anders volgens Eddy. “Maar nu tunen ze heel lang in en krijgen ze mij. Dat vond ik heel eerlijk best wel zwaar. Ik heb toen de ansichtkaart-actie opgezet; tuut tuut tuut de kaartjes voor Ruud.” Hiermee riep hij de luisteraars op om een kaartje naar Ruud te sturen en meteen een kaartje voor iemand anders erbij te kopen. Dat werd gelukkig een groot succes. Daarna had Eddy ook het gevoel dat hij meer kon ontspannen. Hij kon toen eindelijk genieten en zijn het een van de mooiste maanden uit zijn leven geworden.