Hobby

Verras iemand met dit originele cadeau

Herken je dat? Een verjaardag of iemand die ziek is uit je vriendenkring. En dat je dan niet altijd de inspiratie hebt om snel een passend cadeau te vinden. Wat kun je nu geven dat een ander blij maakt of juist opfleurt? Het liefste ook nog origineel natuurlijk. Eentje die opvalt tussen alle badschuimpjes of chocolades.

Gelukkig hoef je hier niet meer verder over na te denken. Maak kennis met de enorme ballonnen die als verrassing uit de doos opkomen. Geschikt om een collega beterschap te wensen, of juist je vriendin te feliciteren met het behalen van haar diploma. Dit cadeau is een echte ‘hoogvlieger’!

Dit cadeau geeft de zieke afleiding en biedt troost

Wat er het meest gegeven wordt aan iemand die ziek is? Mensen in het ziekenhuis ontvangen naast kaarten vooral fruit, chocola of een tijdschrift. Ook bloemen worden regelmatig gegeven aan iemand die in het ziekenhuis ligt. Allemaal voorbeelden van fijne manieren om de ander wat afleiding te geven.

Maar kies er eens voor om, in plaats van deze cadeaus, een ballon te versturen! Ziek zijn is niet leuk en dit cadeau geeft zeker de afleiding waar de zieke behoeft aan heeft. Denk eens in, de verpleegster geeft je een grote doos. Die je openmaakt en waar dan een grote en vrolijke ballon uit omhoog komt. Eentje die vastgemaakt kan worden aan het bed, als blijvend steuntje van troost.

Je kunt dit cadeau nog uitbreiden door een kaart met een persoonlijke boodschap mee te sturen. Er zijn diverse teksten die passend zijn om een ziekenbezoek wat op te vrolijken.

Ballonnen om het feestplezier te vergroten

Is jouw partner 40 geworden? Begrijpelijk dat je deze bijzondere leeftijd en verjaardag extra wilt vieren. Van een speciaal cadeau tot de versiering, alles moet dan kloppen. Kijk dan zeker even bij de ballonnen met leeftijd erop. Kinderverjaardagen zijn ook een hit wat betreft ballonnen. Van de eerste verjaardag tot ‘sweet sixteen’, het assortiment biedt voor alle leeftijden veel keuze. Zelfs na de verjaardag bewaren kinderen hun eigen ballon nog.

Feestelijk zijn ook de zogenaamde ballontrossen. Deze kun je helemaal zelf samenstellen. Mix en varieer met meerdere ballonnen en maak dat jubileum, examenfeest of die verjaardag helemaal af.

Het gemak van dit cadeau

Hierbij is het gemak van zelf de bezorgdatum kiezen ook erg fijn. In een paar simpele stappen bestel je snel en eenvoudig een geweldig cadeau. En, deze wordt ook nog eens thuisbezorgd.

Welke ballon bestel jij voor de volgende verjaardag?