Gezin

Zet je lieve moeder in het zonnetje

Wat gaat de tijd snel! Op zondag 8 mei is het alweer moederdag. Genoeg reden om je lieve moeder (of jezelf) extra in het zonnetje te zetten. En we mogen ook zeker de andere lieve vrouwen in ons leven niet vergeten. Weet je nog niet zo goed wat je voor hen wil kopen? De redactie van Koffietijd heeft genoeg leuke tips voor je!

Vrouwen zijn (meestal) heel zorgzaam voor de mensen om hun heen. Eerlijk gezegd verdienen ze het eigenlijk om elke dag in het zonnetje gezet te worden, maar tijdens één speciale dag in het jaar staan zij de hele dag in het stralende middelpunt: moederdag. Wat koop je voor iemand je het liefst de hele wereld gunt?  

Borrelen

Cadeautjes kopen voor andere mensen kan soms best lastig zijn. Laten we daarom beginnen met onze eerste tip: Het Borrelhapjes Bakboek. Hoe leuk is dat? Een boek vol met heerlijke en toegankelijke recepten voor bij de borrel. Maak je je moeder blij mee, maar stiekem ook jezelf. Want wees nou eerlijk: moeders kookkunsten blijven toch altijd het lekkerst. En in combinatie met deze heerlijke recepten moet het al helemaal goedkomen.  

Wijnen

Als we het dan toch over borrelen hebben, dan hoort daar natuurlijk ook een heerlijk wijntje bij. Neem bijvoorbeeld de mousserende rosé van Baglietti. De fles is niet alleen prachtig van buiten, maar heeft ook nog eens een heerlijke inhoud. Én ook een fijne bijkomstigheid: deze wijn is biologisch! 

Tuinieren

Met het heerlijke Borrelhapjes Bakboek én de fles rosé kun je je moeder zeker weten al heel blij maken. Mocht je toch liever een andere weg inslaan, dan hebben we nog wat leuke opties voor je. Houd je moeder bijvoorbeeld van tuinieren? Dan heeft HEMA hele leuke bloemzaadjes voor in de tuin! Ze hebben zelfs speciale zaadjes die vlinders aantrekken. Zo kan je moeder haar eigen vlindertuintje creëren.  

Geurkaarsen

Bijna iedere vrouw vindt het fijn om het huis gezellig te maken en dit kun je onder andere doen met behulp van (geur)kaarsen. Deze creëren een gezellige sfeer in huis en zorgen er ook nog eens voor dat je huis heerlijk gaat ruiken.  

Genietmomentje

Wie wordt er nou niet blij van taart? Bij Koffietijd vinden we het heerlijk om op z’n tijd te genieten van een stukje taart bij onze koffie. Of een lekkere bonbon, daar zeggen we natuurlijk ook geen nee tegen. Krijgt het endorfine stofje van je lieve moeder ook nog eens een boost. 😉  

Deze lijst van Moederdag cadeaus is tot stand gekomen in samenwerking met HEMA.