Beauty

Het resultaat van drie maanden collageen slikken

Onze beautyexpert Maaike Dorsteen weet als geen ander wat je het best kunt doen om er stralend uit te zien. Een fijn hulpsteuntje daarbij: collageen! Maaike houdt in de aanloop naar de zomer ons Koffietijd testpanel goed in de gaten. De afgelopen periode hebben zij collageenproducten getest. En dit zijn de resultaten.

Dagelijkse routine

Want wat hebben we veel leuke reacties binnengekregen! De vrouwen hebben het Anti-Aging Collegen Complex getest van Revitaltrax. In combinatie met een vitamine C serum. "Wat ik leuk vind om te zien is dat bijna alle vrouwen het hebben volgehouden om dit drie maanden te testen en het gebruik van collageenproducten echt hebben verwerkt in hun dagelijkse routine", vertelt Maaike.

Verschillende redenen

Vrouwen van allerlei leeftijden deden mee, allemaal met een eigen reden.

Carla (64): Door mijn leeftijd gaat mijn huid achteruit. Het wordt droger en trekkeriger. Toen ik het aanbod kreeg om te testen, was ik meteen heel nieuwsgierig naar het resultaat.

Siu-Wai (39): Ik ben niet heel oud, maar ook niet jong meer. En ik vind het heel belangrijk om mijn huid goed te onderhouden, dus ik dacht: 'Dit moet ik proberen!'

Ingrid (59): Ik ben wat ouder, dus mijn huid gaat al wat langer mee. En daar wil ik nog heel lang van kunnen genieten. Dus alles wat van binnenuit gestimuleerd kan worden, dat trok mij wel.

De resultaten

Ingrid (59): Natuurlijk zie ik resultaat. Het is niet eens dat anderen het zien, maar ik voel het! En ik vind altijd: als je iets op je huid smeert of iets aantrekt waar je je lekker bij voelt, dan ga je zelf al stralen. 

Siu-Wai (39): De resultaten zie ik niet echt, maar dat komt ook omdat ik geen diepe rimpels heb. Toch denk ik dat het heel belangrijk is om er vroeg mee te beginnen, voordat je wel rimpels krijgt. En ik vind het sowieso fijn om mijn huid te onderhouden. 

Ine (64): Ik ben vorige week naar de schoonheidsspecialiste geweest. Zonder dat zij het wist dat ik collageen slikte, zei ze na de behandeling: "Ine, je huid is elastischer geworden. En dat voel ik zelf ook."

Marjo (51): Bij het slikken van collageen en het smeren van de serum zag ik na twee á drie weken resultaat. Met name de versteviging van mijn nagels. Maar ook minder fijne rimpels op mijn gezicht.

Carla (64): Ik merk echt dat mijn huid soepeler is. Ondanks de verbouwing, waar we middenin zitten, merk ik dat mijn nagels super sterk zijn. Mijn haar glanst weer, dus ik ben er heel blij mee.

 

Bekijk het hele fragment hieronder.