Vrije tijd

Zin in de zee? Dit zijn de leukste strandpaviljoens

Zon, zee en natuurlijk het strand! Wil jij ook ultiem genieten van de Hollandse zomer? Maar weet je niet waar je heen moet? Onze vrijetijdsdeskundige Marleen Brekelmans tipt je de drie leukste strandpaviljoens van ons land.

LoodsTien - Zeeuws Vlaanderen

Om te beginnen bij LoodsTien op Zeeuws-Vlaanderen. 'Aan de voet' van de vuurtoren ligt, op een prachtige plek aan het strand, Strandtent Loods Tien. Een hippe strandtent en een interieur waar je op slag verliefd op wordt.  

Overdag een fijne plek om op het terras neer te strijken na een strandwandeling of tijdens je fietstocht langs de kust. ’s Avonds is het dé plek om te genieten van de zonsondergang met de vuurtoren en de skyline van Vlissingen als decor.

Tulum - Noordwijk

Voor de tweede locatie tip ik je Tulum in Noordwijk aan Zee. Het klinkt cliché, een zonsondergang aan zee. Maar de zon in zee zien zakken in Noordwijk is alles behalve dat. Het interieur is hier prachtig. Grote ramen, de lichte basis, rieten lampen, planten… Alles is even mooi. Naast restaurant en beachbar heeft Tulum een eigen meubellijn. Aan het einde van elk seizoen wordt het interieur verkocht. Leuk om een stukje Tulumsfeer in eigen huis door te voeren.  

Zeker in combinatie met een diner bij een van de hippe en stijlvolle strandtenten die Noordwijk aan Zee rijk is. Zoals Tulum, krijg je instant vakantiegevoel.

Hargen aan Zee - Schoorl

Last but nog least. Strandpaviljoen Hargen aan Zee.  Hargen aan Zee ligt ten noorden van Schoorl. Heb je zin in meer rust? Dan is dit de plek waar je wilt zijn. Het is hier namelijk een stuk minder druk dan in andere plaatsen aan de kust. Zelfs op een zomerse dag in het weekend is het hier nog te doen qua drukte.  

Het strandpaviljoen zit wel vol, maar op het uitgestrekte strand is ruimte genoeg om je strandlaken uit te rollen. Voor dat strandpaviljoen wil je gaan! Hip en heerlijk, met een inspirerend interieur.