Deze zomer gaat Koffietijd het land in, op zoek naar jouw mening of verhaal. Onze lieve presentatoren hebben een pauze, maar dat betekent niet dat we stil zitten.

OPROEP: Koffietijd komt naar je toe deze zomer!

Normaal openen de presentatoren Koffietijd met gebeurtenissen uit hun eigen leven, of met verhalen die hun opvielen in het nieuws. Deze zomer willen we jullie verhalen horen. Heb je een verhaal, een evenement of een mening die je dolgraag met Koffietijd wil delen? Geef je dan hieronder op en misschien komen we naar je toe!

Uit alle aanmeldingen maken we een selectie. Ben je uitgekozen, dan nemen we rechtstreeks contact met je op. Geef een omschrijving van je verhaal, je mening of je activiteit in het vakje Waarom wil je winnen?

Waarom wil je winnen?*
Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Huisnummer*
Huisnummer toevoeging
Postcode*
Adres*
Stad*
Telefoonnummer*
E-mail*
Indien je kans wilt maken op een prijs ter beschikking gesteld door Talpa en/of de Goede Doelen Loterijen dan dien je dit formulier volledig in te vullen. Indien je dit formulier invult en verzendt dan begrijp en accepteer je dat je persoonsgegevens door ons, Talpa en de Goede Doelen Loterijen, worden verwerkt in overeenstemming met de Privacy Policy van Talpa, de Nationale Postcode Loterij, de VriendenLoterij Tevens accepteer je dat de Goede Doelen Loterijen nieuwsbrieven en actie-e-mails kunnen toesturen (overigens kan je je hier te allen tijde voor afmelden).
VERSTUREN