Entertainment

Romantische cruise wordt spannend avontuur in de film Boeien!

Het is vakantie in de film Boeien!, tijd om er lekker tussenuit te gaan! De nieuwe bioscoopfilm, die zich afspeelt op een cruiseschip, komt op 20 juli uit in de bioscoop. Perfect voor een uitje in de zomervakantie met het hele gezin. Niet geschikt voor mensen zonder zeebenen.

Bij Koffietijd gaan we deze zomer online door met allemaal leuke content. We zoeken daarom speciaal voor jullie ook de leukste films en series uit. Vandaag: de nieuwe bioscoopfilm Boeien!, waarin onze eigen Koffieleuter Juvat een rolletje in speelt. 

Boeien! 

Wat is er leuker dan vakantievieren aan boord van een cruiseschip? Voor elfjarige Ravi waarschijnlijk alles. Ze gaat met haar vader Orlando, achtjarig stiefbroertje Benja en zijn moeder Maartje als samengesteld gezin aan boord op cruiseschip ‘Rederij de Romantiek’, waar ze geen zin in heeft. Haar vader en Benja’s moeder doen aan boord mee aan een trouwwedstrijd, om het gezin dichter bij elkaar te brengen. De kinderen? Die zijn niet enthousiast.  

Ontvoering aan boord 

Ondertussen heeft iedereen aan boord z’n eigen agenda, met niet zulke goede bedoelingen. Onno en Ted, de schoonmakers op het schip, hebben samen met hoofdbeveiliger Nora een handeltje in waardevolle spullen, die zij van de passagiers stelen. Nora zet de twee schoonmakers onder druk, waardoor ze in geldproblemen raken. Ze krijgen het briljante idee om Ravi en Bena te ontvoeren om losgeld voor ze te vragen.  

Zo verandert een romantische cruise, onder toeziend oog van kapitein Hartman en zijn assistent, in een spannend avontuur op zee voor de hele familie. Drijft de vakantie het gezin uit elkaar, of komt het toch nog goed? 

Bekend Nederland aan boord 

Naast Edwin Jonker en Sarah Chronis zijn er nog meer bekende gezichten op het witte doek te zien. Zo maken Ellie Lust en Luuk van der Boom hun acteerdebuut in deze film. Ellie als, hoe kan het ook anders, hoofdbeveiliger Nora. Ook zijn Ferdi Stofmeel, Cees Geel, Klaasje Meijer en onze eigen Koffieleuter Juvat Westerdorp zijn aanwezig op het cruiseschip. Wie goed oplet bij het kijken van de trailer, ziet ook Steven Kàzan voorbij komen.