Entertainment

Serie Love & Anarchy is terug en hoe!

Het eerste seizoen van de serie ‘Love & Anarchy’ was razend populair in Nederland. Maar, dit was alweer een poos geleden.

De Zweedse serie kwam voor het eerst op de Nederlandse televisies in 2020. We hebben dus even moeten wachten op het tweede seizoen, maar vanaf vandaag kan je het hele nieuwe seizoen op Netflix bingen. 

Seizoen 1 

Love & Anarchy is een Zweedse serie, die daar ‘Kärlek & Anarkí heet. Seizoen 1 gaat over Sofia, getrouwd en moeder van twee kinderen. Zij is een freelanceconsultant in Stockholm. In haar nieuwe baan moest ze een stoffige uitgeverij de moderne wereld in helpen, door te digitaliseren. Bij die uitgeverij werkte ook de jonge IT-er Max. De twee flirten erop los en verzinnen gekke uitdagingen voor elkaar. Deze uitdagingen worden steeds extremer en zo ook hun gevoelens voor elkaar.  

De serie was vanaf november 2020 te zien op Netflix. Er werd enthousiast op gereageerd, want de serie werd gemaakt door dezelfde makers als de serie ‘Quicksand’, ook een populaire serie. De makers zijn dus uitstekend, de cast doet het goed en het plot is boeiend.  

Seizoen 2 

Spoiler alert: wil je niet weten hoe seizoen twee eruitziet? Lees dan niet verder! 

In het tweede seizoen is Sofie gescheiden en probeert een leven met Max op te bouwen. Maar Sofie komt door omstandigheden in een crisis terecht, die grote gevolgen heeft. Niet alleen haar carrière, maar ook haar relatie en leven blijkt op instorten te staan. Is er een weg uit? Kan ze zichzelf nog redden? 

Daarnaast worstelt de uitgeverij nog steeds met de traditionele wereld van de literatuur aan de ene kant en de moderne wereld aan de andere kant. Hoe loopt dit verhaal af?

Tekst gaat door onder de trailer

 

De serie bij Koffietijd 

Onze entertainmentdeskundige Eline de Ruig vertelde in 2020 alles over het eerste deel van de serie. Ze was zo enthousiast, dat ze zelfs passende uitdagingen bedacht voor London, Patrick en Pernille. Nog even terugkijken hoe zij deze serie tot leven riepen in een uitzending van Koffietijd? Bekijk het fragment hieronder.

Love & Anarchy seizoen 2 is vanaf nu te zien op Netflix. 

Bron foto: Netflix