Entertainment

Drie must sees voor deze zomer

Ook in de zomer gaan we door met entertainment tips! Deze ultieme must see’s zijn top om deze zomer op je lijstje te zetten. Is het te warm om naar buiten te gaan, of is het regenachtig zomerweer? Perfect om op de bank neer te ploffen en de tv aan te zetten.

Twee zomers

De thrillerserie ‘Twee Zomers’ is een populaire Nederlandse serie, die sinds 2021 op de streamingsdienst Netflix te zien is. De serie bestaat uit 6 afleveringen van ongeveer 45 minuten spanning. Het verhaal speelt zich af in het heden én in een zomer van de jaren ’90. Een groep vrienden wil nog één keer samen feesten voordat het volwassen leven begint, maar het feest van de groep twintigers loopt uit op een grote ramp als een van de vrienden het eind van het feest niet levend haalt.

Dertig jaar later nodigen An en Peter de groep nog eens uit om opnieuw een mooie zomer samen te beleven. Ook dat loopt niet zoals verwacht. Beelden drijven naar boven over de tragische avond jaren geleden. Het loopt zo ver uit de hand dat niemand het eiland mag verlaten tot ze er zeker van zijn dat de beelden geheim blijven. Ontzettend spannend, echt een serie waar je continue op het puntje van je stoel zit en wil blijven kijken! Perfect om te bingen op een regenachtige zomerdag.

Halftime: J.Lo’s verhaal

Superster Jennifer Lopez laat een geheel andere kant van zichzelf zien in haar Netflix- documentaire ‘Halftime’. De documentaire werd opgenomen tijdens haar vijftigste levensjaar. Jennifer Lopez, bekend onder haar bijnaam J.Lo, brak in 1999 door als zangeres met mix van pop, R&B en Latin. Ze scoorde in jaren ’90 en ’00 grote hits met onder meer Jenny From The Block, Let’s Get Loud en Waiting For Tonight. Als actrice speelde ze in tientallen films, waaronder Hustlers uit 2019. In de documentaire wordt vooral gefocust op de afgelopen jaren uit haar leven en carrière.  

De camera’s volgden Jennifer tijdens een van de hoogtepunten in haar carrière: zingen in de halftime show van de Super Bowl. We zien Lopez’s professionele uitdagingen en onzekerheden, maar ook haar romance (en verloving!) met acteur Ben Affleck komen aan bod. De documentaire is sinds kort te zien op Netflix.

Father of the bride

Wie kent deze film nou niet? De eerste versie van ‘Father of the Bride’ kwam in 1950 al uit! Toch zal je waarschijnlijk de film uit 1991 met Steve Martin in de hoofdrol het beste herinneren. Hij speelt de vader van de bruid, die het moeilijk vind om zijn dochter los te laten. Dianne Keaton speelt de moeder in deze versie van de film. En nu, in 2022, komt er een nieuwe versie van de film! In de hoofdrol zien we onder andere Andy García en Gloria Estefan. In de film worden ouders Billy en Ingrid verrast wanneer hun dochter Sofia voor de deur staat bij hun huis in Miami. Ze kondigt aan dat ze met haar nieuwe vriend Adan wil trouwen en dat ze samen halsoverkop een bruiloft plannen om daarna in Mexico te gaan wonen.

Ouders Billy en Ingrid hebben zelf ook een nieuwtje: ze willen scheiden. Ze besluiten toch maar om dit nog even geheim te houden na de aankondiging van hun dochter. Ze doen alsof ze nog een gelukkig echtpaar zijn. De vader van de bruid en de vader van de bruidegom hebben beiden hun eigen ideeën voor de bruiloft. Ze willen beiden de baas spelen, waardoor het een spel van trots wordt. De culturen en tegenstrijdige tradities botsen met elkaar en de voorbereidingen voor de trouwdag zorgt ervoor dat familiebanden op de proef worden gesteld. Sinds 16 juni kun je deze film lekker wegkijken op HBO MAX.

Bron foto: Netflix