Cultuur

3 uitjes die je deze zomer op je lijstje wilt zetten

Ben jij al een lijstje aan met maken met activiteiten die je wil ondernemen deze zomer? Zoek dan niet verder! Wij hebben drie tips voor de leukste dagjes weg, zodat je die van je lijstje kunt afstrepen. Deze keer helemaal in dierenthema én met flinke kortingen.

Ga met je familie, vrienden of (klein)kinderen een heerlijk dagje dieren spotten. Met een VriendenLoterij VIP-KAART!

Safaripark Beekse Bergen

In Safaripark Beekse Bergen bewonder je ruim 1400 wilde dieren! Kies je voor een wandelroute langs de Big 5, of ga je op avontuur in je eigen auto? Je kunt er ook voor kiezen om een leerzame reis te maken in een safaribus of ontspan tijdens een prachtige boottocht. Alle dieren die je maar kunt bedenken komen aan bod: verken de savanne, ontdek indrukwekkende bewoners uit bosgebieden en verwonder je over de veelzijdigheid van de natuur. Met een VIP-KAART van de VriendenLoterij krijg je nu 25% korting op jouw entreetickets.  

- Meer over Safaripark Beekse Bergen: klik hier

AquaZoo Leeuwarden

Aan de prachtige Friese wateren vind je AquaZoo. Ga samen op zoek naar bijzondere dieren, zoals nijlkrokodillen, ijsberen, rode panda’s, ringstaartmaki’s en flamingo’s. Leer alles over de dieren tijdens leerzame presentaties, die dagelijks gegeven worden bij bijvoorbeeld de pinguïns, zeeleeuwen en ijsberen. Iedere dag valt er iets nieuws te ontdekken. Start vandaag! Heb jij je eigen VIP-KAART? Dan kan je naar binnen met 25% korting.  

- Meer over AquaZoo Leeuwarden: klik hier

Apenheul Apeldoorn

Al 50 jaar is het een van de leukste dagjes uit om tussen de loslopende apen te lopen! In dit groene park op de Veluwe beleef jij een unieke ervaring tussen ruim 300 aparte apen. Heb jij het nieuwe dwergapengebied al ontdekt? Wandel langs het grootste insectenhotel ter wereld en hang de aap uit in de megagrote gorillakop in één van de vele speeltuinen die het park heeft. Een dagje aapjes spotten was nog nooit zo leuk. Nieuwsgierig geworden? Slinger met een korting van 20% met je eigen VIP-KAART zo naar de Apenheul.  

Meer over Apenheul: klik hier

Meer weten?

Met een eigen VIP-KAART van de VriendenLoterij krijg je bij veel leuke uitjes korting op je entreekaart óf mag je zelfs gratis naar binnen! Er zijn maar liefst 125 musea en parken aangesloten bij de VriendenLoterij.

Klik hier om te ontdekken wat er nog meer te beleven valt. Speel mee met de VriendenLoterij en vraag je persoonlijke VIP-KAART aan, die geldig is zolang je meespeelt.