Entertainment

Fan van 'Manifest' of 'The Handmaid's Tale'? Dan wil je dit even lezen!

Goed nieuws voor echte bingewatchers. Netflix heeft namelijk aangekondigd dat seizoen 3 van 'Manifest' op 1 augustus weer te zien is! Meer fan van 'The Handmaid’s Tale' of gewoon van beiden? Dan heb je nóg meer kijkplezier, want ook daarvan is het vijfde seizoen aangekondigd.

Bingewatchers kunnen hun hart dus ophalen de komende maanden! Hier op de entertainmentredactie van Koffietijd kunnen we in ieder geval niet wachten. Daarom alvast een vooruitblik.

The Handmaid's Tale

Het nieuwe, vijfde seizoen van 'The Handmaid's Tale' is vanaf 21 september te zien op Videoland. En we lichten alvast een tipje van de sluier op voor dit nieuwe seizoen. Pas op SPOILER ALERT dus! 

June wordt geconfronteerd met consequenties voor het vermoorden van commandant Waterford terwijl ze worstelt om haar identiteit en doel opnieuw te definiëren. De weduwe Serena probeert haar profiel in Toronto te vergroten terwijl de invloed van Gilead Canada binnendringt. Commandant Lawrence werkt samen met tante Lydia terwijl hij probeert Gilead te hervormen en aan de macht te komen. June, Luke en Moira vechten op afstand tegen Gilead terwijl ze hun missie voortzetten om Hannah te redden en te herenigen. Dit wordt heel spannend! Misschien wel het spannendste seizoen tot nu toe. Als je naar de trailer kijkt lijkt het daar in ieder geval wel op!

Tekst gaat verder onder de trailer

 

Manifest

En ook het langverwachte derde seizoen van de serie 'Manifest' heeft eindelijk een releasedatum gekregen op Netflix en die is al snel. Vanaf 1 augustus kun je weer genieten van deze mega spannende serie! Officieel was het derde seizoen ook het laatste seizoen van de serie, dat eindigde met een fantastische cliffhanger. NBC zette er op dat moment een punt achter, waar menig fans het oneens mee waren. Netflix besloot later om de rechten van de serie over te kopen én om er nog een seizoen aan vast te plakken. Heel goed nieuws dus!

Ook het vierde seizoen kunnen we snel verwachten. Geruchten gaan dat dit 28 augustus 2022 kan zijn; dit zou een knipoog zijn naar het vluchtnummer 828. Maar het zou ook 4 november 2022 kunnen zijn. Dit is de datum waarop vlucht 828 in de serie terugkeert. Dus, nog even afwachten, maar dit jaar gaat het sowieso gebeuren. Plus we worden dan meteen ook getrakteerd op maar liefst 20 afleveringen!

Bekijk hier alvast de sneak peek van seizoen 4