Entertainment

Humor én actie: morgen gaat Bullet Train in premiére

Geniet je van Brad Pitt op je beeldscherm? Dan wil jij binnenkort naar de bioscoop, want 'Bullet Train' gaat 3 augustus in première. Een nieuwe film vol actie, spanning én humor.

Vanaf 4 augustus is de film op het grote doek bij jou in de buurt te bewonderen. En het wordt een waar actiespektakel. De Koffietijd entertainmentredactie kreeg een voorproefje en ja, we zijn heel enthousiast! Niet alleen vanwege Brad Pitt trouwens.

Vreedzame huurmoordenaar

'Bullet Train' gaat over Ladybug, oftewel Brad Pitt. Hij is een huurmoordenaar, maar zit wel in een existentiële levenscrisis. Hij wilt namelijk liever zijn werk vreedzaam verrichten, omdat zijn klussen te vaak uit de hand zijn gelopen. Het liefst stopt hij helemaal, maar wordt toch nog voor één klus gevraagd. Of dat vreedzaam gaat? Niet helemaal, want wanneer hij aan boord is van de snelste trein op aarde van Tokyo naar Kyoto, zijn er veel meer huurmoordenaars en boeven. 'Bullet Train' wordt door kenners ook wel een 'bloederige chaos' genoemd. Als dat maar goed gaat!

Gebaseerd op roman

'Bullet Train' is gebaseerd op de roman 'Maria Beetle' van de populaire Japanse misdaadauteur Kotaro Isaka. Maar dan wel met iets meer humor en vermaak. De regisseur heeft in de actiebewerking ook gekozen voor dezelfde stijl als in de humoristische actiefilms 'Deadpool 2' en 'Fast & Furious Hobbs & Shaw'. 

Popcorn erbij dus en boek je bezoek bij je favoriete bioscoop. De film is vanaf 4 augustus overal te zien, maar voor een klein voorproefje kan je de trailer alvast hieronder bekijken.