Entertainment

Alweer week 4 van B&B Vol Liefde

Eén maand verder en B&B Vol Liefde is nog steeds een van de meest spraakmakende programma's op TV! Entertainmentdeskundige Eline de Ruig praat je weer bij over alles wat de afgelopen week is gebeurt. SPOILER ALERT: Dat is véél.

We zijn alweer een maand verder in het B&B avontuur en het lijkt wel een soap! Wat zeg ik: het is nog beter dan een soap! Jaloezie, romantiek, afwijzingen, verdriet en leugens. 

Leugens

En dan komt de leugen ook nog van de man van wie je het het minste verwacht: Harmjan. Arme Harmjan. Hij zal nog geen vlieg kwaad doen, maar heeft zich even laten meeslepen in het spel der liefde. Gebluft tegenover zijn concurrent dat hij zou hebben gezoend met Astrid. 
 
Donderwolken pakte zich samen boven de Oostenrijkse B&B. Astrid kreeg lucht van de opschepperij en we weten inmiddels: één kleine misstap en Astrid stuurt je de laan uit. Even was ik dan ook bang dat Harmjan zijn spullen zou moeten pakken, maar godzijdank krijgt hij nog een kans. Maar, of dat een echte kans gaat zijn, valt te bezien. Het kiertje wat hij met zoveel moeite en geduld heeft open gekregen, zit nu weer potdicht als we Astrid mogen geloven.
 
Oh Astrid, ik snap dat je hier niet blij mee bent en ik snap ook dat het spannend is, maar zet die deur open en kijk wie er voor je neus staat: een super lieve man die alles voor je over heeft. Sterker nog: hij laat zijn nieuwe baan lopen voor jou, de liefde! Wat moet hij nog meer doen om jouw vertrouwen te winnen? Ik begrijp dat je niet meteen na een week verliefd op hem bent, maar ik hoop dat je hem gaat zien staan. Al moet ik zeggen, de nieuwe kandidaat vind ik ook niet verkeerd... De tijd zal het leren. 

Overgeven aan de liefde

Ondertussen geeft Richard in Portugal zich helemaal over aan de liefde. Hij en Astrid zouden eens een beschuitje moeten eten. Gewoon om van elkaar te leren. Waar Astrid al schrikt van een onschuldige aanraking, lijken bij Richard alle remmen los. Simone heeft zijn hart gestolen. Plaats voor de nieuwe Maureen is er niet. De interesse is er niet, laat staan dat hij een kopje koffie voor haar maakt. En terwijl arme Maureen nog alle charmes in de strijd gooit, weten wij: die maakt geen schijn van kans. 
 
Zoals het in soapland gaat moet je altijd op je hoede zijn voor onverwachte wendingen. Het vertrek van Jos bij Natasja in Frankrijk had ik even niet zien aankomen. Evenals mensenmens Menno die ineens moest huilen. Ik had Jos en Natasja zo graag samen gezien, maar het is wat het is. 
Jammer dat we Jos moeten gaan missen. 

In tranen

De tranen vloeide ook bij die andere Natascha, in Frankrijk. Ik moet zeggen: hier had ik het ook wel even moeilijk. Een super lieve vrouw die vol enthousiasme, dromen en verwachtingen de B&B van Hans instapt en erachter komt dat Hans eigenlijk nog niet klaar voor de liefde is en met zijn ex in huis woont. Ik word ook steeds benieuwder naar waarom Libra en Hans niet gewoon samen zijn en wat daar gebeurd is. Knap hoe Natascha voor zichzelf kiest en Hans ook nog mooie raad meegeeft. Ik gun haar een lieve, knappe man. 
 
En ineens denk ik: zouden zij en Jos van die andere Natasja niet een steengoede match zijn? Allebei spontaan, lief, vrolijk, enthousiast en klaar voor de liefde. Ik zie het helemaal zitten. Jos samen met de andere Natacha... Ik zei het toch... het is een soap. Wat denken jullie, zouden Natascha van Hans uit Italie en Jos van Natasja uit Frankrijk (volgt u het nog...) een goede match zijn?