Entertainment

Married at First Sight is terug! In een nieuw jasje...

'Married at First Sight' fans moeten al 3 maanden zonder het programma, maar vanaf aanstaande maandag kunnen we weer volop genieten van de spraakmakende datingshow. Dit keer in een nieuw jasje: 'Married at First Sight: Match or Mistake'. En dat betekent nog meer drama...

Married at First Sight: Match or Mistake

Het laatste seizoen van 'Married at First Sight' is inmiddels al weer drie maanden afgelopen. Maar goed nieuws, want de datingshow komt terug in een gloednieuw jasje! De speciale editie 'Married at First Sight: Match or Mistake' is gebaseerd op de Australische variant van het programma. En dat betekent veel drama. 

"Het wordt veel meer juicy"

In de afgelopen seizoenen hebben we gezien dat de gematchte koppels pas aan het einde van hun MAFS-avontuur de andere stellen ontmoeten op het koppelsweekend. En dat gaat nu juist helemaal anders worden. "Het wordt veel meer juicy, dus dat pure moet je ook niet verwachten", vertelt MAFS-seksuoloog Evelien Stallaart aan RTL Boulevard. 

In de Match or Mistake versie van het programma worden twee deelnemers uiteraard aan elkaar gekoppeld. Maar in plaats van verschillende huwelijksreisbestemmingen, gaan alle koppels op dezelfde huwelijksreis. En na de huwelijksreis gaat iedereen in hetzelfde complex wonen. De focus ligt veel meer op de groepsdynamiek. Zo doen de deelnemers gezamenlijke opdrachten, diners en activiteiten. En dat levert nieuwe vriendschappen, maar ook drama op...

Match or Mistake

We zijn gewend van 'Married at First Sight' dat de koppels aan het einde kiezen of ze samen blijven of toch gaan scheiden. Maar in deze versie moeten de koppels elke week deze vraag beantwoorden. Blijven ze meedoen aan het experiment? Of gooien ze de handdoek al in de ring? Als dat niet spannend wordt!

Married at First Sight: Match or Mistake is vanaf 22 augustus elke maandag, dinsdag en woensdag te zien op Videoland. 

De eerste beelden (met veel drama) bekijk je alvast hieronder.