Entertainment

Wie mag zich de slimste mens noemen?

Deze zomer is het twintigste seizoen van 'De Slimste Mens' van start gegaan. Ter ere van dit jubileum komt de succesvolle serie niet alleen met de normale versie op televisie, maar ook met een online serie: 'De Slimste Mens: All Stars'. En vandaag is de finale!

Oude bekenden 

In de vijfdelige online serie van 'De Slimste Mens' hebben oude bekenden van het programma tegen elkaar gestreden om de titel 'De Slimste Mens'. We zagen Roelof de Vries, Andries Tunru, Francis van Broekhuizen en Frank Heinen in aflevering één. In aflevering twee streden oud-winnaars George van Houts en Marieke van de Zilver samen met oud-deelnemers Bram Douwes en Jeroen Kijk in de Vegte tegen elkaar. Peter Hein van Mulligen, Stefano Keizers, Joost Oomen en Nynke de Jong keerden ook terug voor deze jubileum-editie. En ook Khalid Kasem, Hiske Versprille, Klaas Dijkhoff en Owen Shumacher kwamen voorbij. In elke aflevering streden de vier all stars voor een plek in de finale... Maar wie o wie is de allerslimste? Daar gaan we vandaag achterkomen!

Wie wordt de slimste mens? 

Frank Heinen, Marieke van de Zilver, Peter Hein van Mulligen en Owen Schumacher staan vandaag in de finale van 'De Slimste Mens: All Stars'. Maar wie is de allerslimste? 

Owen Schumacher was zoals presentator Philip Freriks al zei: "Saved by the bell", in de zenuwslopende finale tegen Hiske Versprille. Maar wie weet heeft hij nog eens geluk vandaag? 

Frank Heinen behaalde de hoogste score ooit in 'De Slimste Mens', maar eindigde toch als tweede. Gaat hij vandaag voor revanche? En zal hij zijn topscore nog eens verbeteren? 

Maar Marieke van de Zilver en Peter Hein van Mulligen wonnen al eens de titel 'De Slimste Mens'. Zouden zij opnieuw de slimste worden? En wie van hen is dan écht de allerslimste? 

Bekijk de finale van 'De Slimste Mens: All Stars' op NPO Start

Bron foto: KRO-NCRV