Entertainment

De vrouwelijke She-Hulk vanaf vandaag te zien

Ben je fan van Marvel? Goed nieuws! De groene reus is terug, maar dit keer anders dan je gewend bent. Mark Ruffalo moet plaatsmaken voor de vrouwelijke Hulk! Vandaag komt de serie ‘She-Hulk: Attorney at Law’ uit op Disney+.

De serie vertelt het verhaal van Jennifer Walters, die ook te pas en te onpas uitgroeit tot groene hulk van ruim twee meter. Op de redactie van Koffietijd zijn we natuurlijk heel erg benieuwd hoe dat eruit ziet!

She Hulk

De serie gaat over Jennifer Walters, een single, 30-jarige advocate en haar initiële transformatie in de She-Hulk. Ze maakt daarna de keuze om grotendeels in die vorm te blijven, zelfs wanneer ze cliënten bijstaat als advocaat. Ze is namelijk gespecialiseerd in superheldenzaken. Haar neef Hulk (Mark Ruffalo), staat haar in de serie bij om te leren hoe ze ermee moet omgaan. Maar, al snel blijkt dat zijn ervaringen als de Hulk erg verschillen met die van de She-Hulk.  

Er komt veel humor in de serie voor, net als in de stripboeken van eind jaren 80 / begin jaren 90 over de She-Hulk. Ze wordt gezien als een van de Marvel superhelden die minder stoer doet over wie ze is en hoe ze doet. Het is de derde Marvel-serie die dit jaar op Disney+ verschijnt.

Cast

In de serie zijn verschillende bekende acteurs te zien. De rol van dé She-Hulk wordt door actrice Tatiana Maslany gespeeld. Zij is het meest bekend van haar Emmy-winnende optreden in de serie 'Orphan Black'. Ben je een kenner? Dan zal je acteur Mark Ruffalo meteen herkennen. Tot ieders grote verrassing komt ook acteur Tim Roth terug in de serie, als Emil Ronsky, de Abomination. Nog een speciale gast duikt op in de serie, wat het een echte Marvel klassieker maakt.  

Lijk jou deze serie erg leuk, maar wil je eerst op de hoogte zijn van andere Marvel avonturen? Dan zijn er een heleboel films en series die je eerst kunt kijken om je kennis bij te spijkeren over het Marvel Cinematic Universe. De website Pocket Lint heeft een heel handig lijstje met alle films en series op volgorde.

Seizoen 1

Of begin meteen met de She-Hulk serie, want vanaf vandaag is deze te zien op Disney+! Het seizoen bestaat uit negen afleveringen. Bekijk hieronder de trailer, of ga meteen naar je Disney+ app om te bingen.