Entertainment

Dit zijn de nieuwe Nederlandse series bij Videoland dit najaar

Dit najaar zijn er weer tal van nieuwe Nederlandse series bij Videoland. Van grappig tot bloedstollend spannend, het komt allemaal langs. Entertainmentdeskundige Eline de Ruig sprak diverse acteurs over hun rol én over wat we allemaal kunnen verwachten.

Videoland presenteerde afgelopen vrijdag vol trots de nieuwe line-up voor dit najaar. En, er is heel veel om trots op te zijn, want wow! Wat een prachtige Nederlandse series komen eraan! Koffietijd stond vooraan om een eerste indruk te krijgen én om de acteurs te ondervragen over hun ervaringen.

Moedermaffia

De titel doet iets anders vermoeden, maar 'Moedermaffia' is alles behalve een crimeserie. Het is wel een crimineel grappige serie over de moederperikelen van Daan. Zij is een moeder die het zwaar heeft met moederschap. Ze is gescheiden en dreigt haar dochter te 'verliezen' aan de nieuwe stiefmoeder die perfect lijkt. Daan doet er alles aan om te bewijzen dat ze de beste, leukste en knapste moeder is. Maar dit zorgt natuurlijk voor veel hilariteit en herkenbare situaties. "Het is vrouw die keihard haar best doet om het goed te doen als moeder. Ze heeft geen filter en ze is heel boos. Je kunt het eigenlijk nooit goed doen", aldus actrice Loes Haverkort die Daan speelt. 

'Moedermaffia' is vanaf 30 september te zien bij Videoland.

Judas seizoen 2: Dagboek van een getuige

Wel crimineel en ook hartstikke goed is de serie 'Judas' over Willem Holeeder en zijn zussen Astrid (Rifka Lodeizen) en Sonja (Marit van Bohemen). In de serie wordt het levensverhaal van Astrid verteld. Het verhaal speelt zich dit seizoen grotendeels af in de rechtzaal en belooft een intens seizoen te worden. "Astrid kan haar leven niet leiden en je gaat zien hoe de frictie binnen de familie ontstaat. Tot op de dag van vandaag kans Astrid nog steeds niet normaal haar leven leiden", aldus Marit van Bohemen.

'Judas seizoen 2' is dit najaar te zien.

Sleepers

Robert de Hoog kennen we allemaal van 'Mocro Maffia', maar hij komt met een nieuwe misdaadserie: 'Sleepers'. Het verhaal gaat over een corrupte agent die een zogenaamde sleeper is. Dit zijn mensen uit de onderwereld die naar de politieopleiding zijn gestuurd om te infiltreren bij de politie. De agent die Robert speelt volg je in zowel de onderwereld van Utrecht, als de bovenwereld bij de recherche. Een spannende serie met veel drama en geweld. Bovendien is de serie gebaseerd op ware gebeurtenissen. En, ondanks dat de serie nog uit moet komen wordt nu al gewerkt aan een tweede seizoen! Dat belooft dus veel 'goeds'.

'Sleepers' is dit najaar te zien.