Podcast

PODCAST: Paul de Leeuw houdt z'n mond als z'n zoons met een vriendinnetje thuiskomen

In deze Week van Koffietijd spreken we o.a. Paul de Leeuw over hoe het voor hem is om 60 jaar te zijn. We blikken met Yvette van Boven terug op 25 jaar liefde én dating app Tinder is jarig.

Deze week was Paul de Leeuw te gast en ook bij hem thuis speelt de liefde een belangrijke rol. Vooral die van zijn zoons, want die nemen tegenwoordig vriendinnetjes mee naar huis. Maar wat als Paul en zijn man de vriendinnetjes maar niets vinden?

Paul: "Ik ben milder geworden, dat zegt iedereen. Ik hou tegenwoordig ook mijn mond als mijn zoons thuiskomen met een nieuw vriendinnetje. Dat is heel belangrijk ook als je ze niet leuk vindt. Je moet alles omhelzen wat binnenkomt. Ik zet de Airfryer op 11 en ga het allemaal aan!"

Yvette van Boven en 10 jaar Tinder

Over liefde gesproken, vriendin van de show Yvette van Boven is al 25 jaar samen met haar man Oof Verschuren. Maar het feestje is er nog niet van gekomen. Zij hebben elkaar niet via Tinder ontmoet, maar de app bestaat inmiddels wel alweer 10 jaar. Hoe heeft dat het daten van tegenwoordig veranderd? We spraken seksuoloog Eveline Stallaardt en sociaalwetenschapper Linda Duits hierover.

Beluister de hele Week van Koffietijd hieronder